TORNAR

Capellades reforma els seus parcs i jardins

L'ajuntament renova la cara d'alguns dels espais de gaudi

societat
Dimarts, 23 setembre 2014. 12:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els parcs i jardins de Capellades tenen una nova cara aquests darrers dies. S'han fet intervencions en algunes de les instal·lacions malmeses, a més de col·locar nous elements a indrets emblemàtics com el Parc de la Font Cuitora

L'Ajuntament de Capellades està renovant els darrers dies el mobiliari urbà de la vila. Els operaris estan canviant les instal·lacions malmeses i en col·loquen de noves. Un dels primers canvis que s’ha fet, ha estat al Parc de la Font Cuitora, on des d'ara hi ha quatre taules i bancs permanents.

Gairebé al costat, als Jardinets, s’ha procedit a sanejar les parts trencades i esgavellades del mobiliari infantil. També dins el sorral s’ha col·locat un nou element, que és a punt d’estrenar-se. Als Jardins Hort de la Vila s’ha fet una renovació pràcticament total del mobiliari, mentre que al Parc Sarrià de Ter s’hi ha col·locat un gronxador per als més menuts. L’altre parc que ha patit importants canvis és als Jardins del Capelló. D’una banda s’ha col·locat un seguit de màquines per a fes per gimnàstica, que complementaran les passejades que moltes persones acostumen a fer per la Ronda del Capelló. D’altra banda, s’està acabant d’arranjar la zona infantil, on els aparells estaven molt trencats. Així, aquests han estat substituïts per noves instal·lacions per a la quitxalla. Finalment, darrera el parc infantil hi havia una petita pista, on s’hi posarà una cistella de bàsquet. L’Alcalde de Capellades, Marcel·lí Martorell, destaca que “aquestes intervencions milloraran la qualitat de vida dels capelladins, tant dels menuts jugant en els parcs com dels més grans fent salut i esport als Jardins del Capelló. Ara només ens resta esperar que tothom els gaudeixi al màxim, però que també en tinguin cura i els respectin”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.