El Can Titó debuta amb una derrota a casa

L'equip de futbol sala vilanoví perd per golejada

Dilluns, 22 setembre 2014. 18:15. Redacció AnoiaDiari.
Mala arrencada del Futbol Sala Can Titó de Vilanova, que va veure com el Sant Joan Atlètic Club s'imposava a la pista anoienca. Uns mals cinc primers minuts van posar per davant als visitants. Els vilanovins, malgrat que van poder retallar un gol, van acabar de caure a la segona part

L'equip sènior del Futbol Sala Can Titó Vilanova del Camí va arrencar aquesta temporada a la Divisió d'Honor catalana de futbol sala amb una contundent derrota per 1 a 6 davant el Sant Joan Atlètic Club.

A la primera part, els locals van sortir poc endollats a la pista i ho van pagar molt car, ja que al minut 5 ja perdien per 0-2 i se'ls posava molt coll amunt el partit. A poc a poc, es va anar igualant el joc i al descans els vilanovins havien escurçat distàncies gràcies al gol de Michael (1-2). Però la represa va ser una repetició del començament del partit: poca intensitat un altra vegada dels locals que el Sant Joan va aprofitar per tornar a marcar 2 gols ràpids i anar-se'n 1-4 al marcador, fet que deixava pràcticament sentenciat el partit. Amb aquest marcador, el Can Titó va baixar definitivament els braços i el Sant Joan va ampliar el resultat fins a l'1-6 final. El pròxim cap de setmana el FS Can Titó Vilanova del Camí visitarà la pista del Xarxa AE, que ve de guanyar per 4-5 a la pista de l'Hospitalet en la primera jornada.