TORNAR

El Mercat d'Antiguitats serà al Passeig

Deixa la seva ubicació tradicional a la Plaça de l'Ajuntament

economia
Dilluns, 22 setembre 2014. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Fira d'Igualada vol fer créixer el Mercat mensual d'antiguitats, col·leccionisme, art i artesania i el reubicarà al Passeig Verdaguer. Aquest proper diumenge, 28 de setembre, ja serà en aquest nou espai que substitueix el nucli antic

El Mercat mensual d’antiguitats, col·leccionisme, art i artesania diu adéu a la Plaça de l'Ajuntament. La cita, que se celebra cada últim diumenge de mes, a excepció dels mesos de juliol i agost, canvia d’escenari i a partir d’aquest diumenge 28 s’ubicarà al Passeig Verdaguer en lloc del nucli antic com s’havia fet fins ara. El trasllat respon a una voluntat de millora de l’accessibilitat, tant per part dels firaires com dels visitants. Per a què el mercat creixi, la configuració del nucli antic de la ciutat fa difícil l’organització de més firaires. La nova ubicació permetrà una millor distribució dels expositors, facilitarà el muntatge i desmuntatge de les parades i garantirà el trànsit fluid de les persones.

La Fira d’antiguitats i col·leccionisme es va iniciar l’any 1980 i des del 1993 es va completar amb la Mostra d’art i artesania. El mercat és un punt de trobada per a tots els amants de les antiguitats i el col·leccionisme (monedes, postals, xapes de cava, discs …). Hi ha vendes, compres i fins i tot d’intercanvi de materials entre els mateixos expositors. Es tracta d’un sector molt fidel, amb més de 100 expositors que es donen cita cada últim diumenge de mes a Igualada. L'organitza Fira d'Igualada. El president de l'entitat, Joan Domènech, entén que “canvis com aquests responen a la voluntat de millora de la Fira. En aquest sentit, estem treballant en crear noves fires i adaptar les fires existents a nous formats i noves necessitats d’acord als temps actuals”. Domènech afegeix que “Fira d’Igualada és una entitat dinàmica, conscient de la seva finalitat i compromesa amb el teixit industrial de la comarca”.


5 Comentaris

I

Inma

22 d'octubre 2014.01:15h

Respondre

Hola k he de fer per participar en aquesta fira. I cuán costa. Graçies. I per la de Nadal?

t

tonet

igualada

25 de setembre 2014.12:30h

Respondre

lamentable el comportament de la fira sense tenir en compte l,impacte economic que generara al nucli antic, en plena crisi els importa molt poc el dany que causaran a la restauració.

M

Maria Tresa Ibañez

igualada

23 de setembre 2014.16:45h

Respondre

Sembla incongruent fa pocs mesos l ajuntament inaugura amb molt encert la nova fase de l àrea piatonal i accepta el canvi quant el barri antic,es precisament per antic, es el entorn perfecta. En tot... Llegir més cas es el que sap fer la Fira en aquesta nova etapa canvia de dates de emplaçament. Però novetats cap.Notorietat cero.

P

Prat Pi

Centre

23 de setembre 2014.13:30h

Respondre

Ho trobo mes que perfecte, amb tantes tarrasses, bars avaiat no es podra ni caminar per la plaça del ajuntament ni les rambles.
Molt bona pensada de portar el mercat de les antiguitats al passeig

P

Pere Bertran

plaça del ajuntament

23 de setembre 2014.11:30h

Respondre

i ningú a pensar t en els establiments de restauració que donant servei i atractiu a firaires i visitants Incloent el WC tan important en 10 hores de treball seguides
Que farà el Sr Marsal es... Llegir més muntarà el chiringuito entre parades com va fer a firaanoia donant un espectacle lamentable?
Algú es conscient del que ens costa cada dia obrir les portes dels nostres establiments en una ciutat com Igualada
I de un ”plumaso” s ho carreguen tot.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.