TORNAR

El món cerveser de l'Anoia té una cita a l'Espelt

Arriba dissabte la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesana

cultura
Dimarts, 23 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Per tercer any, el nucli de l'Espelt prepara una diada pels amants de la cervesa i en concret pels que es dediquen a la producció artesanal. L'associació La Bromera, en col·laboració amb l'ajuntament odenenc i entitats com el centre cultural i firmes com Igra i Gràfiques Pont fa possible aquesta trobada al voltant de la beguda més popular del món

Aquest dissabte 27 de setembre tindrà lloc la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt, que organitza l'associació La Bromera amb la col·laboració d'Igra, Gràfiques Pons, Centre Cultural de l'Espelt i l'Ajuntament d'Òdena. Aquest any la Fira comptarà amb la presència de catorze estands cervesers i tres de menjar. Com a novetat, es disposarà d'un espai amb inflables per als més petits i es durà a terme la presentació d'un molí per molturar malta que pot funcionar amb plaques solars.

La Fira, que comptarà amb un espai més ampli que les anteriors edicions situat al bell mig del poble, donarà el tret de sortida a les 11 del matí i acabarà a la 1 de la matinada. Durant tot el dia es podrà degustar una àmplia varietat de cerveses acompanyades de la millor música en directe i del millor menjar. A les 12 del migdia es presentarà una de les novetats més cridaneres d'enguany, un moli de molturar malta amb energia solar, el Seinetek. L'acte es farà al local social de l’Espelt. Al mateix espai, a 2/4 de 6 de la tarda, es farà una xerrada sobre el procés d'elaboració de la cervesa artesanal. Imprescindible per aquells que s'animin a crear el seu propi producte.

Els cervesers que seran a la Fira de l'Espelt són els següents: Cerberus (Artés), Tous d'Anoia (Sant Martí de Tous), La Vella Caravana (Menàrguens), Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Popaire (Blanes), Espina de Ferro (Vilanova del Camí), Ratpenat (Barcelona), Cerveses Palau (Terrassa), L'Espiga (St. Llorenç d'Hortons), Ausesken (Olost), Zulogaarden (Molins de Rei)k La Guineu (Valls de Torruella), Els Mineirons (Òdena) i La Bromera (l'Espelt). Cal destacar que els cervesers de La Guineu, Minairons i La Bromera presentaran una nova cervesa durant la Fira. Els organitzadors de la Bromera van néixer a l'empara de l'establiment El Clot del Clos, a Igualada, després que s'hi fes un taller d'elaboració de cervesa artesana. L'octubre de 2012 van impulsar la primera edició de la fira, que ara ja arriba per tercer any. Per a més informació es pot consultar www.labromera.cat/

Programació:

11h Obertura de la fira

12h Presentació de moli de molturar malta amb energia solar, Seinetek (al local “El centre de l’Espelt”)

13.30h Concert de DOS TOIEVSKI, amb versions acústiques de soul, pop, rock, i similars. (a l’escenari de la fira)

17.30h Explicació del procés cerveser artesanal. (al local “El centre de l’Espelt”)

18.30h Concert de: iXQNO Rock Band, amb versions del rock classic de totes les époques: Nirvana, Guns Roses, AC DC, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Loquillo, Lax’n Busto, Green Day, Dire Straits, Queen, U2, etc.

20.30h Concert de: HUGKAKKE & LA BANDA. El raper Hugkakke decideix obrir un nou camí en la seva carrera musical i formar grup complet. Les seves lletres són reivindicatives, punyents, sense pèls a la llengua, en català. Música mestissa passant per Reggae, Jazz, Hard Rock, Pop. Tot compaginat en un directe animat i vistós que segur farà passar una bona estona a l’espectador.

22.30h Concert de: ELS TRITONS DE LA VALL,

Grup de versions de rock català, cançons de grups com Sau, Sopa de Cabra, els Pets, Manel, Lluís Llach, etc. Fins i tot alguna versió de dibuixos animats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.