TORNAR
PUBLICITAT

Els Mossos detenen a tres persones per furts a supermercats de l'Anoia i el Bages

Havien robat diversos productes per valor de més de 1.000 euros

societat
Dilluns, 22 setembre 2014. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Agents de la policia catalana han detingut a tres persones que havien robat material per valor d'uns 1.000 euros. Havien sostret productes de supermercats del Bages i l'Anoia. Els detinguts ja han passat a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra i el grup de Delinqüència Urbana de la Comissaria de Manresa van detenir el passat 17 de setembre dos homes i una dona com a presumptes autors d’un delicte de furts a l'Anoia i el Bages. Les persones arrestades són d’entre 20 i 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besòs i tenen antecedents penals.

La detenció es va fer en un control preventiu de seguretat ciutadana a la carretera C-16 a l’alçada de la població de Castellbell i el Vilar (Bages). Un vehicle que s’apropava al control es va aturar uns 50 metres abans d’arribar. Els agents van haver de fer diverses senyals al turisme per tal que s’adrecés a la seva posició. Minuts després el vehicle va anar a la posició dels agents, els quals van procedir a la identificació dels ocupants i a l’escorcoll del turisme. A la ubicació de la roda de recanvi hi van detectar una gran varietat de productes d’alimentació, bellesa i neteja. Al lateral del seient davanter del copilot també hi van localitzar més productes. Els ocupants del vehicle no van poder demostrar davant dels agents la compra dels productes, i finalment van confessar que els havien sostret de diversos supermercats del Bages i l’Anoia. Els mossos van portar les tres persones a comissaria per tal de fer les gestions pertinents. Finalment, van esbrinar que l’import total dels productes era de mes de 1000 euros, i els tres presumptes autors van quedar detinguts per un delicte de furt. Els tres detinguts van passar el dia 19 a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.