TORNAR

La comunitat islàmica de Calaf condemna un cas d'abusos a una menor

Manifesten la seva condemna enèrgica i es desvinculen completament de l'agressor

societat
Dilluns, 22 setembre 2014. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada un home per presumptes abusos a una menor de 6 anys a Calaf. La comunitat musulmana de Calaf es desvincula i condemna totalment els fets i remarca que l'home detingut "ensenyava l'Islam a la menor sense cap coneixement ni supervisió de la junta"

La comunitat islàmica de Calaf ha fet públic un comunicat en que condemna els fets del cas d'abusos que es va denunciar la setmana passada a la localitat. Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir un home acusat de presumptes abusos a una menor de sis anys. Segons fonts policials, els fets haurien succeït mentre aquest individu "ensenyava preceptes de l'islam". Els pares de la menor haurien trobat aquest individu el passat dimecres fent tocaments a la nena.

Els representants dels musulmans de Calaf condemnen els fets i remarca que al revés de les informacions que han arribat als mitjans, el presumpte agressor "no és d'origen àrab" sinó subsaharià i la menor víctima dels abusos també és d'aquesta procedència. El comunicat ressalta que les fonts policials mateixes confirmen que les famílies on aquest individu impartia les classes són subsaharianes. I subratllen que les classes que feia el presumpte agressor "es feien sense el coneixement i la supervisió de la junta directiva de la comunitat Islàmica de Calaf". Les classes "s’impartien en domicilis particulars sense cap tipus de control o supervisió nostre".

El detingut, així, "utilitzava el fals discurs del coneixement de la religió per poder estar amb els menors". Els responsables de la comunitat islàmica refermen "la nostra indignació i consternació davant dels fets i lamentem el dolor dels familiars de la menor i de tots aquells que hagin pogut resultar perjudicats per aquests fets".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.