TORNAR

El CAI Petromiralles gaudeix de l'ascens a la triatló de Calafell

Bon paper del club anoienc a la prova feta a la localitat tarragonina

esports
Dilluns, 22 setembre 2014. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Club Atlètic Igualada Petromiralles va portar 21 persones per a la triatló de Calafell, la darrera prova puntuable del circuit català aquesta temporada. Els anoiencs ja arribaven amb l'ascens després de confirmar la quarta plaça la jornada anterior

El diumenge 21 de setembre es va celebrar la VI triatló de Calafell. S'hi van inscriure 420 atletes, amb una gran representació del Club Atlètic Igualada, amb 21 participants. Aquesta prova, a més, era campionat de Catalunya femení i l'última prova puntuable dins el circuit català i la lliga de clubs de la federació catalana de triatló. Recordem que aquesta temporada el club igualadí ha finalitzat en una brillant quarta posició de la general aconseguint així l'ascens a la Primera Divisió Catalana de triatló.

La prova consistia en un primer tram de 750 metres de natació, seguits de 20 quilòmetres de ciclisme, amb un circuit urbà molt pla on els participants feien 3 voltes. Per acabar, 5 quilòmetres corrent pel passeig marítim de Calafell. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Nan Oliveres del Terres de Lugo i Laura Gomez del CN Sabadell. Per part del CAI triatló Petromiralles, en un ambient molt festiu i de celebracions per l'ascens aconseguit, els triatletes igualadins van gaudir d'una molt bona matinal de triatló amb uns bons resultats de tots els components. Van destacar les segones posicions d'Eva Ribalta i José Rios dins les seves respectives categories de veterans.

A nivell de clubs, gran actuació de l'equip femení amb una cinquena posició de la general de clubs, i l'equip masculí amb una tretzena posició de la general d'un total de 37 equips classificats. Cal destacar també el debut en triatló en aquesta prova de tres components del club (Carles Riba , Albert Hernandez i Marc Moreno), que acompanyats durant tota la prova pels seus camarades d'equip Josep Martínez i Daniel Segura, van aconseguir finalitzar la prova amb molt bones sensacions i van gaudir molt d'aquest esport en ple creixement i que cada vegada compta amb més aficionats.

A nivell de classificació, les posicions van ser:

Classificació general masculina:

55- Jordi Vidal

58- Marc Codina

71- David Sevilla

118- José Roque Rios

141- Carlos Fernandez

179- Josep Manel Tapia

191- Oscar Perez

213- Felip Castellano

226- David Estapé

279- Francesc Lladó

283- Albert Hernandez

284- Daniel Segura

285- Marc Moreno

286- Josep Martinez

287- Carles Riba

313- Francesc Casanova

322- Sergi Trujillo

395- Vicente Pastor

Classificació general femenina:

18- Eva Ribalta

35- Susanna Llopart

37- Aïda Solà


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.