L'Igualada continua sense puntuar a primera catalana

CF Igualada 1 - CD Morell 2. Els tarragonins eviten que l'Igualada celebri el 75è aniversari amb una victòria a Les Comes

Dilluns, 22 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada continua sense trobar-se amb la victòria a primera catalana. Per tercera jornada consecutiva, els homes de Joan Prat han deixat escapar els tres punts en l'arrencada de la temporada 2014-15 a primera catalana. Els igualadins s'han avançat a la primera meitat, han disputat el partit en tot moment i han tingut bones oportunitats, però el Morell ha estat més encertat de cara a porteria i ha sabut aprofitar les poques oportunitats de què ha disposat. Empatant abans del descans, i amb un gol de Samu a la segona meitat, els del Tarragonès s'han emportat el partit.

Una de les jugades de l'atac igualadí

Aquest cap de setmana serà recordat pel Club de Futbol Igualada. L'arrencada dels actes de celebració del 75è aniversari de l'entitat va portar a molts amics de l'Igualada al teatre municipal l'Ateneu, amb Joaquim Hernández de convidat i múltiples anècdotes, vivències i records per comentar. Un cap de setmana ple que va portar una matinal infantil a Les Comes i èxits com el segon lloc de l'infantil A femení al Torneig Vila de Centelles. En la cita del diumenge, però, el Morell va aixafar la guitarra a la celebració igualadina, que va veure com s'escapaven altra vegada els tres punts en la tercera jornada de la temporada. L'Igualada no ha aconseguit, encara, puntuar.

El CF Igualada va començar el partit amb intensitat, i de fet els blaus es van avançar al marcador amb un gol d'Eloi al minut 32. Martí va lluitar una pilota al mig del camp, va obrir-la a Palet que, des de la banda va penjar-la perquè Eloi pogués rematar davant del porter. La reacció del Morell, però, va ser ràpida i malgrat alguna altra arribada igualadina, dos minuts més tard aconseguia empatar el marcador amb un gol d'Omar. Amb l'1 a 1 s'arribava al descans. Després, Samu s'escapava sol al minut 65 i va aconseguir el definitiu 1 a 2. L'Igualada ha plantejat un bon partit, s'ha topat amb el pal de la porteria de Miquel Queral i ha disposat d'altres arribades que no ha pogut materialitzar. El Morell, ben ordenat al darrere, ha estat més encertat en les seves oportunitats, n'ha tingut quatre de clares, i n'ha tingut prou en transformar-ne dues per emportar-se el partit. Els de l'Anoia són, ara, cuers del segon grup de la primera divisió catalana de futbol. El proper de l'Igualada serà al camp del Juventud 25 de septiembre, a Rubí. L'equip és cinquè cinquè després d'una victòria i dos empats, l'últim aquest diumenge al camp del Mollerussa.