L'Igualada deixa escapar els tres punts en l'arrencada de l'OK Lliga a Calafell

CP Calafell Tot l'Any 3 - Monbus Igualada Hoquei Club 2

Diumenge, 21 setembre 2014. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada ha començat l'OK lliga amb una derrota. En un partit molt disputat a Calafell, amb una gran primera part dels homes de Francesc Monclús, els arlequinats han vist com se'ls escapaven els tres punts al tram final del partit. L'Igualada ha començat avançant-se i ha ampliat la diferència fins al 0-2. Just abans d'arribar al descans, però, el Calafell ha aconseguit empatar el partit. A la segona part, una jugada que ha comportat dues blaves per Ton Baliu ha deixat l'Igualada amb dos jugadors en pista i el Calafell ho ha aprofitat per fer el 3 a 2 definitiu.

Després del partit, Ton Baliu lamentava per twitter el desenllaç del partit

L'Igualada ha plantat cara al Calafell Foto: Arnau Borràs

El Monbus Igualada Hoquei Club ha començat amb molta intensitat la lliga 2014-2015 jugant amb molta intensitat. Els arlequinats generaven perill i han tingut bones oportunitats per estrenar el marcador. El 0 a 1 l'ha fet Sergi Pla entrant a l'àrea i superant al porter Arellano amb un dels seus ganxos. Minuts després, Ton Baliu ha fet el 0 a 2 després d'una contra de Dani López. La bona arrencada de l'Igualada la completava el porter Elagi Deitg aturant un penal. Al cap de pocs instants, però, Romeu escurçava diferències pels del Baix Penedès, transformant aquest cop sí un penal. A pocs segons per arribar al descans, Galbas ha aconseguit l'empat.

A la segona part els homes de Francesc Monclús han tingut també bones oportunitats per tornar-se a avançar, amb un pal, un penal i diverses faltes directes. Ha estat però al tram final del partit quan s'ha produït la jugada clau: l'àrbitre ha assenyalat una falta directa inexistent a Ton Baliu, el capità se'n ha anat de la jugada amb les mans al cap i ha rebut una targeta blava que l'ha enviat a la banqueta d'amonestats. Allà n'ha vist una segona. El porter Elagi ha aturat la falta, però amb un Igualada en inferioritat numèrica el Calafell ha aprofitat per fer el 3 a 2 definitiu amb un gol de Vergès. Just després s'ha incorporat un home més a la pista per l'Igualada i amb quatre contra tres els arlequinats han pogut aguantar el resultat fins al final, mantenint la diferència, però veient com marxaven els tres punts. El proper partit del Monbus IHC serà dissabte vinent a Les Comes contra el líder provisional, el Vilafranca.