TORNAR

Som Vilanova començarà contactes amb Podem

Bona participació en la segona trobada

politica
Dilluns, 22 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La segona assemblea de Som Vilanova va aplegar una vintena de persones. Durant la trobada es va tractar quines propostes aportar al programa i l'estratègia a seguir per a les properes setmanes. De moment, s'ha establert un primer contacte amb el grup de Podem

Fotografia de la presentació de Som Vilanova

Aquest dijous, 18 de setembre, es va fer la segona assemblea de Som Vilanova. Entre la vintena d’assistents es va realitzar una posada en comú de propostes per al programa, i també es va tractar l’estratègia a seguir en les properes setmanes. El punt més destacat va ser el referent a establir contacte amb tots els grups amb presència municipal, imprescindible per exposar-los el projecte de coalició i així poder valorar el seu posicionament. Aquests contactes, que ja s’han iniciat, van donar com a primer fruit la presència a l’assemblea d’una representació de Podem-Vilanova, que hi va assistir per conèixer de primera mà la iniciativa.

En les properes setmanes s’espera poder concloure aquesta ronda de contactes, i així definir quina composició final tindrà la coalició. Hores d’ara, hi ha Esquerra Republicana de Catalunya i Alternativa Política, a més de 15 persones sense cap filiació política.

Es va acordar celebrar la propera assemblea dimecres 1 d’octubre; properament es confirmarà el lloc. Podeu contactar amb Som vilanova mitjançant el correu somvilanova@gmail.com i els seus perfils a Facebook i Twitter


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.