TORNAR

La iniciativa anoienca Mercat del Pla engega una nova fase a Lleida

És impulsada pels promotors del Rec.0

economia
Dijous, 18 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Des d'aquest dimecres, el Mercat del Pla de Lleida ja té obert l'outlet radical, on es podran adquirir productes de diferents firmes de tendència. Per aquesta segona fase, s'han ampliat els horaris i la moda es complementa amb la gastronomia.

Una iniciativa vinculada a les Rec Stores

El Mercat del Pla de Lleida, impulsat pels creadors anoiencs del Rec.0 Experimental Stores, reneix a Lleida de manera permanent. L’outlet radical de moda de Lleida, situat en ple Centre Històric, va tornar a obrir portes ahir amb novetats tan destacades com l’ampliació en els horaris, ja que obrirà tot el mes i de dilluns a dissabte, i amb una oferta permanent del multimarca de moda Outlet Number One, amb més de 30 marques de primer nivell per a home, dona, nens i complements, com Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Diesel, Alcott... A més, entre l’oferta permanent torna Desigual al carrer Cavallers, que obrirà portes el dissabte 20, i ho farà amb el túnel de pintura, una acció experimental única que s’allargarà durant tot el dia. Just davant de Desigual, s’obre una nova pop up store també permanent de la marca lleidatana Melé, que ofereix producte d’altres temporades en un espai poc convencional.

Del 17 al 30 de setembre, la marca de la roba de la llar Textura s’instal·la al Mercat, juntament amb els complements de Bissú Bags, i la botiga de còmics La Traama, que ocuparan els espais exteriors efímers del carrer Cavallers i faran les seves vendes d’estocs a preus radicals.

La gastronomia també té en aquest projecte el seu protagonisme a la zona del Mercat del Pla, amb la instal·lació d’un pop up bar dirigit per tres restauradors del Centre Històric de Lleida. També a partir d'ara, l’últim dissabte de cada mes s’instal·larà el Flea Market Lleida, un mercat vintage de roba de segona mà, discs, productes antics, entre d'altres. A més de Dj, parades de menjar..

Amb aquestes novetats, el projecte comercial del Mercat del Pla comença la segona fase amb l’objectiu de convertir-se en una àrea comercial més de la ciutat, capaç d’atraure nous negocis i consolidar-se com la zona d’outlets més gran de tota l’àrea d’influència de Lleida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.