TORNAR

Èxit de participació al torneig del Mil·lenari

El torneig de futbol calafí es disputa aquest mes

esports
Dimecres, 17 setembre 2014. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La primera jornada del Torneig del Mil·lenari de Calaf va aplegar 16 equips i 160 participants. Hi va haver un bon ambient al llarg de tot el cap de setmana en els partits de la categoria aleví i cadet. Els propers dies 20 i 27 serà el moment de les categories prebenjamí i benjamí.

Aquest cap de setmana, el camp de futbol municipal va acollir amb èxit -tant de participants com de públic-, la primera jornada del torneig de futbol del Mil·lenari organitzat per la UE Calaf.

Al llarg dels dos dies van participar del torneig 16 equips i un total de 160 participants. El torneig enfrontarà diferents categories al llarg dels tres caps de setmana. Els passats 13 i 14 de setembre va ser el torn de les categories Aleví i Cadet i els propers dies 20 i 27 de setembre serà el torn de les categories prebenjamí i benjamí.

En la categoria aleví hi van participar l’Artesa de Segre, que va assolir la primera posició i va ser acompanyat al podi pel Guissona i el Joanenc “B”. També van participar el Calaf, que va acabar setè, el Piera, el Callús “A”, l’Agramunt, el Gimnàstic, La Pobla, l’Igualada, el Manresa, l’Òdena “A”, el Joanenc “A”, el Callús “B”, l’Òdena “B” i La Torre.

En la categoria cadet hi van participar equips com el Sant Maure, que es va coronar campió, l’Agramunt, el Solsona-Arrels, el Joanenc , el Callús i el Calaf.

Des de l’Ajuntament de Calaf, el regidor d’esports, Josep Manel Navarro fa una valoració molt positiva d’un esdeveniment inèdit fins al moment al municipi: "cal agrair els esforços d’aquesta entitat a través de les persones que formen la junta directiva així com també dels seus col·laboradors per organitzar aquest tipus d’actes, i també la seva implicació amb la vida social del municipi col·laborant amb la Festa Major. Unes activitats que no només animen la vida esportiva de la vila i de la comarca, sinó que també donen vida a Calaf més enllà de l’esport”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.