TORNAR

Albert Torres obté el podi en la duatló de la Pobla de Mafumet

El seu company Dani Sànchez firma també una bona actuació

esports
Dimarts, 16 setembre 2014. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Albert Torres va assolir la quarta posició a la general a l'exigent duatló de la Pobla de Mafumet. El duatleta de CN Igualada/Best/Fasol Bicis va competir amb 150 corredors. Bon paper també de l'anoienc Dani Sánchez

Sòlida actuació dels dos anoiencs

El passat dissabte 13 de setembre es va disputar al Tarragonès la quarta edició de la duatló de muntanya de la Pobla de Mafumet. El recorreegut es dividia amb una cursa a peu de 5 quilòmetres, seguida d'un tram de 19 quilòmetres de BTT i, altre cop, 2,5 quilòmetres més de cursa a peu. Hi van participar uns 150 corredors, entre els quals dos integrants del Club Natació Igualada/ Best/ Fasol Bicis; Albert Torres i Dani Sánchez. Torres va assolir la quarta posició general i va ser el primer màster.

Torres va realitzar una bona sortida i va acabar el primer tram de cursa entre els millors. Va arribar a la primera transició en la 6ena posició. En el tram de BTT, molt rodador i gens tècnic, el corredor igualadí va poder remuntar vàries posicions. A a la segona i última transició va plantar-s'hi juntament amb dos corredors més en segona posició. Finalment en els 2,5 quilòmetres de cursa a peu restants, Torres va ser superat pels altres dos corredors, arribant a meta en una gran quarta posició absoluta i com a primer màster.

D'altra banda, Dani Sánchez seguia mostrant la seva constant millora i progressió, va fer una gran actuació, tant en els trams de córrer a peu com amb la bicicleta de muntanya. Va aribar a meta amb una meritòria 34ena posició absoluta.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.