TORNAR

Òdena enceta el curs escolar amb rècord d'alumnes

Amb 382 alumnes, és la xifra més alta de la història

Dimarts, 16 setembre 2014. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Escola Castell d'Òdena engega el curs amb més alumnees que mai, 382,  i 28 mestres. Cada curs disposa de dues línies d'alumnes. Per la seva part, la llar d'infants "Els Vailets" va començar el dia 8 amb places disponibles de 0 a 1 anys, però amb els altres nivells plens

La primera jornada de classe a Òdena

El passat dilluns 15 de setembre l’Escola Castell d’Òdena obria les seves portes del curs 2014-2015 amb les classes plenes. Aquest és un dels indicadors del creixement d’aquest centre educatiu, que disposa de dues línies per curs. Enguany, l’escola acull a 28 mestres i 382 alumnes, el nombre més alt de la història d’aquesta escola.

Per la seva banda, la llar d’infants “Els Vailets” ja havia començat el curs uns dies abans, el dilluns 8 de setembre, amb 50 infants matriculats. L’aula dels lactants de 0 a 1 anys encara disposa d’alguna plaça lliure però els altres dos nivells, de 1 a 2 anys i de 2 a 3 anys, estan plenes.

Els centres educatius d’Òdena segueixen la tendència a l’alça en nombre d’alumnes que registra aquest curs a tot Catalunya i és que el curs tindrà 1.552.058 alumnes, una xifra rècord. Tot i que hi haurà 815 professors més (en total, 64.777), la plantilla docent té prop de 2.300 professors menys que el curs 2011-2012, quan el departament d'Ensenyament va començar les retallades. Feia quatre anys que no creixia el nombre de docents.

Aquest curs s’ha recuperat el tradicional 15 de setembre com a data d'inici de les classes i acaba, en canvi, una mica abans, el dia 19 de juny. Les vacances de Nadal tenen, com sempre, dues setmanes, però aquest cop van des del dimecres 24 de desembre fins al dimecres 7 de gener, ambdós inclosos. Les de Setmana Santa aniran del 28 de març al 6 d'abril de 2015.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.