TORNAR

L'acte pels indecisos, en directe per Anoiadiari

El Teatre Municipal l'Ateneu acull avui l'acte de La Teixidora

politica
Dimarts, 16 setembre 2014. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Casal Independentista La Teixidora organitza avui a Igualada un acte destinat als indecisos de cara a la jornada del 9-N. Anoiadiari oferirà en directe via streaming el desenvolupament de l'acte

Antoni Castells, un dels protagonistes avui

El Teatre Municipal de l'Ateneu serà aquest vespre l'escenari de l'acte pels indecisos, que s'emmarca dins la campanya "Voler és poder" que desplega el Casal Independentista La Teixidora. Aquest acte, que començarà a les 8 del vespre, es podrà seguir via 'streaming' a través de la web d'Anoiadiari.

La trobada vol ser un punt de confluència per a diversos perfils polítics que encara tenen dubtes sobre el seu sentit del vot de cara a la consulta del 9 de novembre. Un acte per inclinar aquestes persones cap al 'Sí-sí'. Entre els participants, hi haurà l'ex conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, Manuel Puerto, de SÚMATE, i el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada Josep Miserachs.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.