TORNAR

Podem arrenca a Vilanova amb una reunió de 70 persones

L'assemblea es va celebrar el passat dimecres 10

politica
Dimarts, 16 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El partit d'esquerra alternativa Podem (Podemos en l'àmbit estatal) vol fer forat a Vilanova del Camí. El passat dimecres va reunir una setantena de persones en una assemblea on es van debatre el futur d'aquesta formació i la seva incidència a la població anoienca. Fan una crida a "rescatar" la democràcia

Imatge de la trobada

El Cercle Podem de Vilanova del Camí va fer la seva primera trobada la setmana passada. Segons els organitzadors "va ser un èxit de participació", amb uns 70 assistents. L'objectiu de Podem (Podemos en l'àmbit estatal) és consolidar i ampliar aquesta base a Vilanova i a la resta de la comarca.

Podemos/Podem va irrompre amb molta força a l'escenari polític després del seu èxit a les passades eleccions europees, quan va treure 1,2 milions de vots a tot l'Estat espanyol. Des d'aleshores, el partit ha guanyat un important espai mediàtic i a Catalunya han anat sorgint agrupacions lligades a aquesta alternativa política d'esquerres. A l'Anoia, aquesta secció de Vilanova del Camí és la primera a manifestar-se.

En la trobada es van presentar els compromisos ètics de Podem, que s'han de subscriure per entrar al Cercle, així com les principals línies del programa. Durant l'assemblea també es va debatre sobre les diferents inquietuds econòmiques, polítiques i socials dels assistents, tant en clau global com en clau vilanovina. Es va elaborar també un document de propostes i millores en l'àmbit local.

Els organitzadors manifesten el seu desig que el Cercle sigui un espai de participació i debat per construir "una unitat ciutadana contra l'empobriment" i per rescatar la democràcia del "segrest". En breu es duran a terme més assemblees per abordar les problemàtiques locals.


2 Comentaris

C

Carles

Igualada

16 de setembre 2014.14:45h

Respondre

Joan, una cosa és fronteres obertes i l’altre gestionar els teus recursos, valors, cultura...

j

joan

Igualada

16 de setembre 2014.08:17h

Respondre

Us convido que entreu a la pàgina Web d’aquest partit polític i a l’apartat d’immigració, veureu el següent : ” Prohibición de los CIES. Anulación de los programas contra la... Llegir més inmigración FRONTEX y EUROSUR ... Eliminación de las vallas fronterizas anti-persona y del SIVE. Fin de la política de externalización de fronteras. ... ” És a dir, FRONTERES OBERTES. I ara, cadascú que tregui les seves conclusions, que no hi ha res, com estar ben informat.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.