L'Igualada de futbol segueix lluitant

El CFI no va poder emportar-se els 3 punts del camp del Reddis tot i una excel·lent primera meitat.

Diumenge, 14 setembre 2014. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
L’Igualada es va desplaçar dissabte al Mpal. Mas Tallapedra amb l’objectiu d’aconseguir els primers 3 punts de la lliga. El partit va començar molt seriós i amb un Igualada molt ben col•locat que va permetre a Fran Arevalo avançar als blaus al marcador quan tant sols s’havien disputat 7 minuts de joc. L’ambició i la gana amb la que van sortir al camp els homes de Joan Prat va ser molt intensa i l’Igualada va dur el pes del partit durant bona part de la primera meitat. Tot i així, al minut 18 era el Reddis qui enviava la pilota al fons de la xarxa posant el marcador altra vegada en empat (1-1).

Partit del CFI. Foto: Elena Alert

L’empat va esperonar més als igualadins, que van gaudir de nombroses ocasions que, malgrat tot, no es van transformar. Amb aquest resultat i amb la sensació d’haver pogut sentenciar el partit durant la primera part es va arribar al descans. La segona meitat però començava malament: un gol dels de Reus al minut 47 capgirava el marcador inicial deixant l’1-2 al marcador i un partit que es posava més difícil del que en un inici havia semblat. El gol va descol•locar l’Igualada, que no va aconseguir trobar el bon rumb de la primera meitat; d’aquesta manera i aprofitant errors puntuals de la defensa igualadina, el jugador del Reddis Miguel Reverte marcava dos gols més que sentenciaven el marcador pujant-lo al resultat final de 4-1.

Diumenge que ve a les 17:00h L’Igualada rep a casa el Morell. A les 19:00h el CFI farà la presentació oficial del club al mateix camp de futbol de Les Comes.

C.F.IGUALADA: Felipe Orozco, Bernat Sansanó, Roger Peña, Robert Palau, Fran Arevalo, Martí Just, Eloi Jimenez, Jonathan Fernandez, Carles Güell, Bachana Lominadze, Oriol Dalmau. Suplents: Eduard Morera, David Baraldés, Enric Palet, Àlex Zamora, Pau Vidal, Jordi Castellano, Yeray El-Arass. Entrenador: Joan Prat.

REDDIS C.F: Guillem Jardí, Juan Madero, Oscar Torre, Jorge Granado, Victor J Miranda, Prince Ekpolo, Andreu Guiu, Maxime Jerome Michel, Carles Roure, Joan Sabaté, Jordi Oribé. Suplents: Mohamed Chaoui, Víctor Iranzo, Francesc Xavier Jaime, Adrià Vargas, Miguel Reverte, Alejandro Palomares. Entrenador: Eugenio Castro.