TORNAR

La igualadina Diana Gómez, una de les protagonistes d'"El Crac" que s'estrenarà aquest setembre a TV3

"És una comèdia punyent, gamberra en molts moments, paròdica i que juga amb la barreja de la realitat i ficció"

societat
Dilluns, 8 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El 29 de setembre, s'estrenarà a TV3 la sèrie "El Crac", dirigida i protagonitzada per Joel Joan. Diana Gómez interpretarà el personatge de Carla Casanova, una actriu catalana que ha triomfat a Hollywood. Malgrat ser una estrella és una actriu molt professional, que adora la seva feina i que farà tornar boig al personatge de Joel Joan.

Diana Gómez, que interpretarà el paper de Carla Casanova

Els actors que protagonitzaran "El Crac"

El Crac és Joel Joan, un actor famós pels seus èxits televisius però amb una fama de persona amb un caràcter fort, egocèntrica i creguda. Tot comença quan la producció de la pel·lícula de "Moragues, el gran general" es queda sense protagonista. Joel farà tot el possible, passant per sobre de qui faci falta, per aconseguir el paper.

Diana Gómez interpretarà el personatge de Carla Casanova, una actriu catalana que ha triomfat a Hollywood, "m'ho he passat molt bé representant a la Carla. Recrear com podria ser la vida d'una estrella, però vivint-ho amb humilitat i com la cosa més normal del món, ha sigut molt divertit", explica. Gómez ha treballat colze a colze amb els dos directors, Joel Joan i Hèctor Claramunt, "vam tenir varis assajos abans del rodatge, en els que vam perfilar el personatge des dels primers fins als últims capítols. Va ser de gran ajuda tenir tots els episodis abans de rodar-los, perquè en tot moment sabia cap a on anava el personatge".

El rodatge, que va començar a finals d'abril, va durar fins a principis d'agost. La majoria d'escenes estan rodades per Barcelona i els voltants. "Va ser un rodatge molt intens perquè havíem de rodar moltes pàgines cada dia, i molts cops teníem la sensació que se'ns tiraria el temps a sobre. Però alhora va ser molt divertit. Sempre tenies la sensació d'estar treballant i jugant per aconseguir el millor resultat en cada escena".

Diana Gómez sobre la sèrie

"A mi em sembla molt valent riure's d'un mateix, exposant-se públicament i ensenyant parts de tu que, siguin veritat o mentida, jugues a què l'espectador es cregui que allò és veritat. Per altra banda li dóna una nova dimensió a la història, perquè parteixes del "morbo" de veure un personatge públic que tothom coneix". Quan la igualadina es va presentar al càsting, el personatge es deia Diana Casanova però un cop la van agafar, van decidir canviar-li el nom ja que volien diferenciar bé la gent que feia d'ella mateixa i els que no, "tothom havia fet la preparació amb el nom de Diana Casanova, així que els primers dies de rodatge hi havia confusió sobre quin era el nom del personatge i el meu".

Joel Joan, protagonista real de la sèrie

El director de la sèrie és el mateix Joel Joan, que torna en pantalla a TV3 després de l'èxit de Plats Bruts i Pòrca Misèria, "per mi 'El Crac' té uns guions boníssims, així que espero que funcioni, que a la gent li agradi i li faci gràcia. Tot i això, mai pots saber com reaccionarà el públic", apunta Gómez. Dedicar-se una sèrie, potser és un tant agosarat, "no estem acostumats a aquest tipus d'exercicis i d'entrada pot sonar molt egòlatra". Gómez explica que "el personatge està molt extremat, i hi haurà un moment en què el públic pensarà més amb Joel Joan personatge que amb l'actor". En aquesta sèrie, la línia entre realitat i ficció es barreja constantment "sempre hi haurà moments en que el públic pensi: "realment és així?".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.