TORNAR

La Coral Infantil Gatzara presenta la seva nova producció, el musical del Peter Pan

Amb la participació de 80 cantaires, l’estrena tindrà lloc el proper 5 de setembre al Teatre Municipal l'Ateneu

societat
Dilluns, 1 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Des del passat 26 d’agost i al llarg de la setmana que ve es realitzarà un treball intens per preparar les cançons, coreografies, vestuari, decorats i interpretacions per tal de poder aconseguir finalment el musical del Peter Pan. Els participants són un total de 80 nens i nenes de 7 a 17 anys de la mateixa coral i també de tota la comarca.

Durant tots aquests dies la il·lusió i la màgia del País de Mai Més envolten la feina que estan realitzant tots els participants durant els assajos. Pas a pas i amb esforç les cançons, coreografies, vestits i decorats van prenent forma i es va construint el que serà un gran espectacle.

El fruit de tot aquest treball es representarà en quatre funcions diferents al Teatre Municipal de l’Ateneu. L’estrena del Peter Pan tindrà lloc el divendres 5 de setembre en dues funcions: una a les 7 de la tarda i una altra a 2/4 de 10 del vespre. La resta de funcions seran el diumenge 7 de setembre a les 12 del migdia i el dilluns 8 de setembre a les 7 de la tarda. Les entrades es vendran a la taquilla de l’Ateneu del dia 2 al 5 de setembre de 5 a 7 de la tarda i una hora abans de cada funció. El preu serà de 5 euros per als majors de 7 anys i de 2 euros per als menors.

El musical és una producció dels responsables de la Coral Infantil Gatzara amb la direcció escènica de Pep Farrés i la col•laboració de Susana Enrich i Bet Farrés en la part de decoració i Sònia Mateu a vestuari.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.