TORNAR

Capellades formarà la seva V

Una versió reduïda de la que se celebrarà a Barcelona per la Diada de l'Onze de Setembre

societat
Dilluns, 1 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper diumenge dia 7 de setembre a les 19 h i anticipant els actes que se celebraran per la Diada de l'Onze de Setembre, la delegació capelladina de l'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat a la plaça de Catalunya de Capellades la formació d'una V, que serà una versió en petit de la que se celebrarà a la capital catalana quatre dies més tard.

L'objectiu d'aquest acte simbòlic i reivindicatiu no és altre que donar a conèixer els projectes més immediats de l'Assemblea Nacional Catalana i assolir la finalitat d'aconseguir més persones partidàries del sí-sí en la consulta prevista per al proper 9 de novembre. Per això es llegirà el manifest que ANC va redactar per al dia 10 de juliol d'enguany, amb les premisses bàsiques d'aquesta formació.

La V capelladina està oberta a tothom. Per assistir-hi només cal anar a la plaça a l'hora indicada. L'organització demana que els participants portin una samarreta groga per tal de fer més vistosa la formació i que se'n pugui fer una fotografia des d'un lloc elevat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.