TORNAR

El rrrrec festival presenta el seu cartell

El festival es durà a terme el proper dissabte 6 de setembre al recinte del Vapor de Baix, organitzat per La bastida

cultura
Dissabte, 30 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper disable 6 de setembre tindrà lloc al Vapor de baix, al Rec, la quarta edició del rrrrec, un festival de música i altres propostes organitzat per La bastida, entitat cultural sorgida fa tres anys en aquest barri industrial de la ciutat. La nit de dijous es va presentar al Kiosk del Rec el cartell del festival i un vídeo promocional que convida tothom a participar-hi.

Presentació del cartell del festival

Cartell del festival rrrrec

La quarta edició del festival torna als seus orígens, al barri del Rec, després que l'any passat, per motius metereològics, va haver de desplaçar-se al recinte de Cal Carner. L'espai del Vapor de Baix (C/Creueta, 31), on té el seu local l'associació La bastida, acollirà un festival que combina les activitats infantils i atesanals amb un programa musical. Així, pel matí (d'11h a 14h), hi haurà animació infantil i tallers artesanals, amb la celebració d'una nova edició del Recrea't, espai de trobada d'artesans.

Al vespre, a partir de les 20h i fins a la matinada, la música serà la protagonista del rrrrec, amb el programa següent:

20:00h: LJUBLIANA & THE SEAWOLF

21:15h: ME AND THE BEES

22:30h: ANÍMIC

23:45h: CONTRA

01:00h: HUGKAKKE & LA BANDA

02:15h: LASERS

03:00h: THE FOREST SHOTGUN MOTORCYCLE

El preu de l'entrada és de 5€ amb consumició.

En aquest enllaç podeu veure el vídeo promocional del festival.



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.