TORNAR
PUBLICITAT

Les notícies més llegides del 25 al 29 d'agost

L'actualitat anoienca més destacada de la setmana

Dissabte, 30 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En plena recta final del mes d'agost, les notícies més llegides d'aquesta setmana han estat la baralla a la plaça de l'Ajuntament que va tenir lloc dilluns passat, el reclam del Partit Popular de que la bandera d'Espanya onegi a la façana de l'Ajunament, la resposta de CiU Igualada a la posició de Montserrat Mateu respecte les escoles bressol de la ciutat, el nou vial a la carretera de les Maioles i l'acte de l'ANC que tindrà lloc aquest dissabte a Montserrat.

Dilluns 25: "Una baralla a la plaça de l'Ajuntament deixa un detingut per temptativa d'homicidi amb arma blanca"

Dues persones han resultat ferides i traslladades a l'Hospital d'Igualada després d'una baralla que ha tingut lloc aquest dilluns al matí a la plaça de l'Ajuntament. Un dels joves està imputat per un delicte de lesions i l'altre detingut per temptativa d'homicidi. Al lloc dels fets s'hi han traslladat agents de la Policia Local i dues ambulàncies.


Dimarts 26: "El Partit Popular d'Igualada reclama que la bandera d'Espanya onegi a la façana de l'Ajuntament"

Aquests dies de Festa Major, a la façana exterior de l'Ajuntament només onejava la senyera, fet que ha molestat al Partit Popular. En un comunicat, el grup municipal del PP denuncia que s'està duent a terme, una vegada més, “un clar i evident incompliment de la Llei”. A més, el portaveu del partit Joan Agramunt acusa el govern de la ciutat de "fer polítiques d'aparador".

Dimecres 27: "CiU Igualada acusa Montserrat Mateu (ICV) de "demagoga" i "mala gestora""

Convergència i Unió a Igualada lamenta "l’actitud de la regidora d’ICV-EUiA, Montserrat Mateu respecte les escoles bressol de la ciutat" i critica la seva gestió durant la passada legislatura.

Dijous 29: "El nou vial per a vianants a la carretera de les Maioles estarà acabat a l'octubre"

Les obres de construcció d’un nou vial per a vianants a la carretera de les Maioles, que aquest estiu està executant la Diputació de Barcelona a Igualada, avancen segons els terminis previstos. Van arrencar el passat mes de juliol i tenen prevista la finalització el proper mes d’octubre.

Divendres 29: "L'ANC desplegarà un gran mural dissabte a Montserrat per interpel·lar el Papa Francesc"

Les assemblees territorials de la Catalunya central han organitzat el desplegament d'un gran mural interpel·lant el Papa Francesc, per fer-li conèixer que els catalans votaran el proper 9 de novembre. L’acte central d'aquest dissabte se celebrarà a les 12.15h hores a la Terrassa dels apòstols del Monestir de Montserrat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.