TORNAR

L'ANC desplegarà un gran mural avui a Montserrat per interpel·lar el Papa Francesc

L'acció s'emmarca en la campanya per donar a conèixer als líders internacionals la voluntat dels catalans de votar el proper 9 de novembre

politica
Dissabte, 30 agost 2014. 01:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les assemblees territorials de la Catalunya central han organitzat el desplegament d'un gran mural interpel·lant el Papa Francesc, per fer-li conèixer que els catalans votaran el proper 9 de novembre. L’acte central d'aquest dissabte se celebrarà a les 12.15h hores a la Terrassa dels apòstols del Monestir de Montserrat.

Avui es desplegarà una nova gran lona d’interpel·lació internacional, en aquest cas dirigida al Papa Francesc i en l’emblemàtic entorn del monestir de Montserrat.

Aquesta acció forma part de la campanya d’estiu de l’ANC, amb què vol aconseguir el reconeixement internacional de la causa catalana per tal de tenir ressò mundial i informar que els catalans votarem el 9N.

L’acte s’iniciarà a les 9.30h del dissabte amb la sortida d’una caminada des de la plaça de la Font Gran de Monistrol de Montserrat. Es preveu que a les 11.30 s’arribi al Monestir, per poder començar el desplegament del mural a les 12.15h. Al llarg del matí hi haurà actuacions dels Grallers de Torrelles de Llobregat, dels Geganters de Sant Just Desvern, del grup musical Set Betes i de la Cobla per la Independència.

Un missatge al món

L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvolupa durant tot l’estiu, en què a més de fer V arreu dels municipis del país i a l’estranger es despleguen un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana.

A més de Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef i el Papa Francesc, també s’interpel·larà, la setmana vinent, Stephen Harper, primer ministre del Canadà.


9 Comentaris

P

Pere M

Igualada

1 de setembre 2014.12:45h

Respondre

Sr o Sra. Realista de Capellades. Em pot dir qui es Fòrum Cultural? Te proves de que els membres de l’ ANC siguin terroristes?. A veure si es a vostè a qui li han menjat el cervell. Ah! per cert,... Llegir més el noto una mica nerviós, no se a què es deu tant insult i falta de respecte cap els que no pensen com vostè.

T

Toni-Anoia

Igualada

1 de setembre 2014.07:44h

Respondre

Realista de Capellades, hi ha nervis, oi? Us esteu començant a posar nerviosos de veritat perquè veieu què això no ho podeu parar. Res tila, molta tila, i surt a passejar per distreure’t

c

ciutadà educat

31 d'agost 2014.13:03h

Respondre

Realista, a part d’insultar saps fer alguna cosa més ?

D

De peus a terra

30 d'agost 2014.21:58h

Respondre

realista, tranquilitzat maco. Vota el 9N i dona el teu parer, no tinguis por.

r

realista

capellades

30 d'agost 2014.16:13h

Respondre

Sou la polla en vinagree. Esteu fent el ridicul mes gran de l’historiaa, no veieu que per moltes merdes k feu no aconseguireu mai els vostres objectiusss. Els terroristes de l’ANC us han menjat... Llegir més el cervell i els putos politics (ke son inutils totals) han caigut a les seves xarxes de mentides. I ara voleu k el sant pare us doni un cop de mà, jajajajajaj, ell esta massa ocupat en assumptes molt mes importants k el k fan 4 indepes de merda i no li arribara mai al seus oides lo que fareu. Estic d’acord amb lo que ha dit el primer comentarii, SOU LA VERGONYA MES GRAN DEL MON, NOMES SABEU LLENÇAR MERDA I MENJAR ELS CERVELLS DELS MES IGNORANTSS. IL-LEGALITZAÇIÓ DE ANC I FORUM CULTURAL YAAAAAA!!!!!!

M

Maria Ll.

Igualada

29 d'agost 2014.18:29h

Respondre

Carai noi o noia com t’agafes les coses, no n’hi ha per tant carai, no n’hi ha per tant.

Al cap i a la fi, el que volen els de l’ANC es explicar al Sant Pare que els catalans volem votar i... Llegir més prou.

No se quina dèria teniu alguns amb tot aixó: que si els que volem la independència som una minoria, que la majoria es queda a casa i aquets que es queden a casa volen continuar sent espanyols. Dons votem carai, votem, si la majoria diu que vol seguir sent espanyols dons mira ho serem, però si la majoria no ho vol ser dons deixarem de ser-ho.

Però per saber això no hi ha més remei que votar, simplement això tan fàcil i democràtic: VOTAR

I jo per exemple que votaré SI SI, vull que tu que pel que sembla (i sinó perdona) votaràs NO, puguis fer-ho amb tots els drets, i tant que si, però no puc entendre que tu si estàs a favor del NO, no vulguis ni tant sols deixar-me expressar. Aquesta en tot cas, ho hauries d’entendre, no és la democràcia per la que havíem lluitat tant de temps

P

Pau

29 d'agost 2014.13:34h

Respondre

Comentari 1, crec que ho exageres de molt. Sí no estàs d’acord amb l’ANC doncs entenc que no t’agradin els seus actes però d’aquí a dir que ho embruten tot ¿?¿?¿?

Cal ser tolerant i... Llegir més deixar que un dia o altra parli el poble.

T

Toni-anoia

Igualada

29 d'agost 2014.13:02h

Respondre

Tu si que ets força patètic

D

Dexeu al Sant Pare, no teniu vergonya!

IGD

29 d'agost 2014.12:37h

Respondre

I per que no interpel·leu, a Deu, nostra Senyor, La verge Maria , i al Esperit Sant.
Ficats a fer.
SOU PATÈTICS! PER VOSALTRES TOT SI VAL. HO EMBRUTEU TOT!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.