TORNAR

Bernat Seuba, campió del Món de Biketrial

L'odenenc s'ha imposat en la categoria sènior

esports
Dimecres, 27 agost 2014. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Desprès de les dues victòries a Bueu (Galicia) i Òdena, i d'assolir la quarta posició a Tanvald (República Txeca), l'odenenc Bernat Seuba Romeu de l'ECO (Esport Ciclista Òdena) s'ha proclamat Campió del Món de Biketrial 2014 a la categoria senior.

Marc Seuba va assolir la sisena posició a la Republica Txeca i la setena del campionat mundial.

Bernat Seuba en la prova txeca del campionat del món de Biketrial

Bernat Seuba, al centre del podi

En aquesta tercera prova i última en Bernat havia de conservar posicions segons els guanyadors de la prova txeca, però un trial bastant fàcil i un petit error complicava la classificació.

En Bernat finalment no va poder pujar al podi de la prova txeca però aconseguia la quarta posició, i s'assegurava la victòria del campionat del Món d'aquesta temporada 2014, quedant Campió del Món de Biketrial 2014 en la categoria senior.

En la seva trajectòria esportiva ha guanyat en totes les categories que ha participat Campió del Món de Biketrial 2005 en Poussin, el 2007 en Benjami, el 2010 en Minime, el 2013 en Junior (Trial UCI), i l'actual 2014 en Senior. També es Campió del Món per equips de Trial UCI 2012 i 2013.

D'altra banda en Marc Seuba en la seva nova categoria, la Junior, prova a prova ha anat escalant posicions, a Bueu (Galicia) 10 è, a Òdena (Catalunya) 7è, i a Tanvald (Txequia) 6è, aconseguint la setena posició del ranking junior d'aquest mundial.

L'equip agraeix el suport de Tuga, Amg, Elements, ECO, Ribo, Finques Gaudí, Cesar Cañas Academy i Esports Òdena.


2 Comentaris

T

Toni

Igualada

29 d'agost 2014.08:43h

Respondre

Enhora bona Bernat

j

j rodriguez e

igd

28 d'agost 2014.09:40h

Respondre

Odena en el Mon . Felicitats i gracies.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.