TORNAR
PUBLICITAT

Els comerços de Calaf faran un "Fora Estocs" coincidint amb la Fira del Mil·lenari

És la primera edició d'aquesta iniciativa al municipi

economia
Dijous, 28 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diversos establiments de Calaf han sumat esforços per tal d’impulsar el primer Fora Estocs de la vila. Coincidint amb la celebració de la Festa Major i de la Fira del Mil·lenari, que portarà públic d’altres contrades al municipi, els comerços volen aprofitar per sortir al carrer i oferir el producte que no han aconseguit vendre aquest estiu, després d’unes rebaixes que, a primer cop d’ull, han anat pitjor que les d’anys anteriors a causa del mal temps.

El Fora Estocs s’instal·larà a la plaça dels Arbres dissabte al llarg de tot el dia, i segons han explicat els mateixos comerciants, els visitants hi podran trobar roba d’aquesta temporada d’estiu i d’altres temporades ‘’a preus escandalosos’’.

Aquesta és la primera vegada que els comerços de Calaf impulsen una iniciativa com aquesta, però ja han anunciat que estan molt animats, i que després de la cita del proper dissabte, pensen dur a terme altres iniciatives com per exemple per la Fira de Tots Sants.

El Fora Estocs és una iniciativa dels establiments Tot Punt, Brodats Nuri, Marrec i l’Home, amb el suport de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Calaf.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.