TORNAR
PUBLICITAT

L'Igualada HC presentarà avui a Les Comes tots els equips i seccions de la temporada 2014-15

El primer equip jugarà un partit amistós internacional contra el conjunt francès Saint Omer

esports
Dijous, 28 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Igualada Hoquei Club presentarà avui tots els equips i seccions de l'entitat. Serà a partir d'1/4 de 9 del vespre a la pista de Les Comes. Tot seguit,  a 3/4 de 9 començarà un partit amistós internacional contra el Saint Omer, un equip francès que enguany disputarà la Copa CERS. Els arlequinats van començar els entrenaments el passat diumenge i aquests dies disputen diferents amistosos de pretemporada.

El davanter igualadí Dani López s'incorpora aquesta temporada al primer equip.

El primer equip de l'Igualada Hoquei Club va començar diumenge 17 a la tarda els entrenaments de pretemporada a la platja de Vilanova i la Geltrú, sota la direcció tècnica de Francesc Monclús.

L’equip igualadí, que per tercera temporada entrenarà Francesc Monclús, tindrà com a segon entrenador a Joan Pont. El cos tècnic el completa el preparador físic Carles Mínguez que afronta la seva segona temporada en el club després d’un excel·lent treball la temporada passada.

Pel que fa als jugadors, continuen de la temporada passada els porters Elagi Deitg i Alex Ferrer, el capità Ton Baliu i els jugadors Sergi Pla, Joan Muntané, Met Molas, Jassel Ollé i Nil Garreta. La cara nova és el davanter igualadí Dani López que afronta la seva segona etapa al club després de jugar la temporada passada al Vilanova.

Completen l’equip els joves del planter Albert Querol, Edgar Peralta, César Vives i Manel del Valle, més la resta de jugadors júniors i juvenils que poden combinar els entrenaments amb el primer equip.

Aquest dijous, presentació dels equips a Les Comes

La setmana passada l’entitat va poder lligar un partit amistós internacional contra l’equip francès del Saint Omer que tindrà lloc avui dijous 28 d’agost, i que servirà per fer la presentació de tots els equips i seccions de l’entitat. La presentació començarà a les 20:15h i posteriorment a les 20:45h es jugarà el partit amistós internacional contra l'equip francès, que també jugarà la Copa de la CERS.

El primer equip de l'Igualada HC disputarà fins a 10 partits amistosos en el decurs de la pretemporada, abans de l’inici de l’OK Lliga el 20 de setembre a la pista del Calafell. Després d'enfrontar-se amb el CE Noia aquest divendres, amb derrota arlequinada per 2-5, i d'empatar aquest dimarts 4-4 amb el Reus Deportiu, tots dos partits en el marc de la Copa Esports Penedès, els següents amistosos previstos són:

Dijous 28/8 a les 20.45h: Monbus Igualada HC – Saint Omer (Presentació)

Dimarts 2/9 a les 21.30h: Lleida Llista Blava – Monbus Igualada HC

5, 6 i 7 de setembre: Fase Final Copa Penedès a Vilafranca del Penedès

Dimarts 9/9 a les 20.30h: Monbus Igualada HC – SHUM Maçanet

13 i 14 de setembre: Torneig Dona Marinera a Lloret amb Voltregà, Lloret i Mataró

Dimarts 16/9 a les 20.30h: Monbus Igualada HC – CP Vilanova


2 Comentaris

u

un equip i una afició

igualada

28 d'agost 2014.18:56h

Respondre

Som-hi Igualada!!!

M

Maria Figueres

28 d'agost 2014.09:37h

Respondre

M uneixo els quins es lamenten de la incapacitat de Igualada en sumar. Un exemple IHC, masculí i el HCI, femení. Així no arribarem en lloc. I comparteixo que els polítics fregant-se les mans,... Llegir més per allò de divideix i guanyaràs.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.