TORNAR

La Teixidora engega la campanya "Voler és Poder" per "defensar i omplir de contingut l'opció independentista" en la consulta del 9N

Té un cost d'entre 22.000 i 24.000 euros i s'ha finançat exclusivament amb les quotes dels socis i les activitats del casal

politica
Dimarts, 2 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un total de 23 propostes formen el programa de la campanya "Voler és Poder", que impulsa La Teixidora. El casal pretén així defensar l'opció del Sí-Sí en la propera consulta del 9 de novembre i "omplir de contingut l'opció independentista". La campanya té un cost superior als 22.000 euros i es finança exclusivament amb les aportacions dels socis i les activitats de l'entitat.

Albert Montes comenta la difusió de la campanya

Jordi Gabarró, Francesc Tomàs i Ricard Carles presenten "Voler és Poder"

El casal La Teixidora va acollir aquest dilluns a la tarda la presentació de la campanya "Voler és Poder". En nom de l'entitat, Francesc Tomàs va destacar que "el 9 de novembre se'ns obre una oportunitat única i històrica per canviar el nostre futur polític". "Com a Casal i en aquesta campanya treballem amb la única hipòtesi que és la celebració de la consulta, no només per què se celebri sinó perquè guanyi el Sí-Sí, i ho volem fer omplint de contingut l'opció independentista", va explicar. Breument, el propòsit de la campanya és: "volem votar, votar Sí-Sí i votar entre tots".

Cal destacar que el cost total de "Voler és Poder" oscil·la entre 22.000 i 24.000 euros, i s'ha finançat exclusivament amb fons de La Teixidora. "El Casal no ha demanat mai cap subvenció pública o privada, qui hi vulgui col·laborar ho pot fer participant de les mateixes activitats o fent-se soci o voluntari", va apuntar Tomàs.

L'extens programa d'activitats de la campanya compta amb 23 propostes i arrencarà amb els actes de l'Onze de Setembre. El 10 de setembre tindrà lloc una nova edició de la Marxa de Torxes per la Independència, que començarà amb música i tastets de cuina del 1714 a partir de les 9 del vespre a la plaça de l'Ajuntament. La Marxa s'iniciarà a 2/4 d'11 de la nit i comptarà amb un parlament del periodista Pere Cardús. L'endemà, el casal organitza autobusos a Barcelona per assistir als actes de la Diada.

Acte per a indecisos

El 16 de setembre se celebrarà un Acte per a Indecisos, a les vuit del vespre a l'Ateneu, amb el president de Súmate Eduardo Reyes, el tinent d'Alcalde Josep Miserachs (UDC) i l'exconseller i exdirigent del PSC Antoni Castells. En acabar, Sicus Carbonell, del grup Sabor de Gràcia, oferirà una actuació musical.

També destaca l'acte central, "Guanyarem!", que tindrà lloc coincidint amb l'aniversari del Casal La Teixidora. Serà l'11 d'octubre a la plaça Pius XII amb parlaments a favor del Sí-Sí, sopar popular i concert de Va de Bo, The Papa's & The Popo's i La Xana.

Els reptes de futur del nou país

"Voler és Poder" es completa amb un grapat de xerrades que plantegen tota mena de debats com el repte de l'aigua, el futur de la llengua catalana, les finances ètiques, l'esport, l'espai comunicatiu, els transgènics, l'atur, les infraestructures, l'exèrcit o bé el model energètic, sanitari o judicial que haurà de tenir aquest nou país. També s'hi inclouen activitats com el seguiment del referèndum escocès (18 de setembre), una excursió pel camí dels Països Catalans a l'Anoia, una sortida a Perpinyà el 8 de novembre, l'homenatge a Lluís Companys el 15 d'octubre o el seguiment de la jornada del 9 de novembre.

En nom de La Teixidora, Jordi Gabarró va recalcar que "l'estructura de l'Estat espanyol no ha estat només de sotmetiment polític, sinó també en molts altres àmbits". En aquestes xerrades "volem plantejar com posem en qüestió tota aquesta estructura que se'ns ha menjat la llibertat com a poble, i com volem que sigui aquest nou país per no ser una fotocòpia de tot el que ens ha oprimit durant molts anys", va afirmar. En el procés cap a la creació d'un nou Estat "no només decidirem si som lliures o no, sinó allò que ens fa lliures, i això implicarà repensar tots els aspectes de la nostra vida", va afegir.

Per tal de difondre la campanya "Voler és Poder", des de La Teixidora s'han editat 18.000 desplegables i també es farà arribar la informació a través de les xarxes socials i la pàgina web del casal. A més, algunes de les xerrades es retransmetran en directe a través d'internet.


2 Comentaris

M

Maria

6 de setembre 2014.18:53h

Respondre

Molt bona feina!!!!!!
Felicitats a tots/es

F

Francesc Ricart

2 de setembre 2014.09:46h

Respondre

Un gran Programa, un gran esforç que ha d’ajudar a l’èxit.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.