TORNAR

L'I-Bloc, competició oberta d'escalada en bloc d'Igualada, augmenta la participació i atrau escaladors de renom

El torneig l'organitza el rocòdrom Ingravita i després de tres edicions ja està plenament consolidat

esports
Dimarts, 26 agost 2014. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest passat cap de setmana s'ha disputat la tercera edició del I-BLOC La competició oberta d'escalada en bloc d'Igualada. La competició ha tingut un important creixement en participació, tant en adults com en infantils, tancant inscripcions a 62 nens i 121 adults. Un augment considerable respecte l'any anterior que ha portat a Igualada a diferents escaladors de renom habituals en competicions nacionals.

L'I-Bloc va atraure nombrosos espectadors a la plaça de Cal Font.

En aquesta edició els escaladors han pogut gaudir de 36 blocs de totes les dificultats muntats tan a Ingravita com a la plaça Cal Font. Cada recorregut tenia una puntuació en relació a la seva dificultat, de manera que els participants anaven sumant punts a mesura que escalaven més blocs.

Els qui més punts tenien en acabar les classificacions passaven a la final que va tenir lloc a la plaça Cal Font. Va ser aquí on es va poder veure els millors escaladors forçant al màxim per guanyar.

L'IBLOC es caracteritza per ser una competició en la qual no es vol premiar els guanyadors sinó a tots els participants per igual, per això un cop acabades les finals, hi ha sorteig de material entre els participants, amb premis i obsequis per a cadascú.

Aquest any els guanyadors absoluts van ser:

Primera posició: Empat entre Chaiya Garcia i Pau Contreras

Segona posició: Carlos Torreblanca

Tercera posició: Empat entre David Cañadas i Marc Giol

En la categoria absoluta femenina, els guanyadors van ser:

Primera posició: Rut Casas

Segona posició: Alba Hidalgo

Tercera posició: Marieta Cartró

En Sub18:

Primera posició: Gil Verrriere (Ingravita)

Segona posició: Marc Rodríguez (Ingravita)

Tercera posició: Roger Rodríguez

En veterans:

Primera posició: Cristian Barnils

Segona posició: Josep Sánchez (Pastes)

Tercera posició: Antonio Guerrero

Els organitzadors del I-BLOC volen agrair profundament a tots els col·laboradors que els han ajudat en aquesta competició: companys, amics, patrocinadors, família i participants. "El que va començar fa 3 anys cada vegada està creixent més gràcies sobretot a la gent que creu en aquesta competició familiar feta amb il·lusió i bon rotllo. Des d'Ingravita esperem que tothom s'ho passés bé i us convoquem per l'any següent amb ganes de millorar encara més".

Les marques que han donat suport a la competició han estat: Gárgola, Blackdiamond, 8cPlus, FiveTen, Boreal, PuntoBlanco, Cosantex, La Noche del Loro, Tsunami climbing, Faders, Fixe, LaSportiva, Edelrid-Vaude, Mesclum, Didak's, Kat Climbing, Paraboltheworld, Escalar, Camins de vent, Sabates a punt, Tudela, Infinit, Distribucions Flaret, Otica Rodrigo, La Segarreta, Buff, Jart, nConcept, Magatzems Faro, El món del Babas, Karting castellolí, Restaurant Cal Vicenç, Comerco, Reposteria St.Martí, Fit Master Camats, Global Salut, Makaka, Fisioteràia Punsola, Jaume i Vicenç.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.