TORNAR

La pluja estronca el divendres de Festa Major

Recull d'imatges del cinquè dia de la Festa Major d'Igualada 2014

societat
Dissabte, 23 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Igualada s'ha quedat sense el correfoc i ha hagut d'endarrerir l'obertura de les barraques, en el cinquè dia de Festa Major. El temps ha permès fer la primera baixada d'andròmines d'Igualada i l'exhibició de balls parlats, a la plaça de l'Ajuntament. La mostra de balls de bastons, però, s'ha hagut de traslladar al vestíbul de l'Ateneu Igualadí. Aquí en podeu veure totes les imatges.

Les comparses han hagut de suportar la pluja

La mostra de balls de bastons s'ha celebrat al vestíbul de l'Ateneu

Diàriament, a AnoiaDiari recollim les imatges dels actes més destacats de la Festa Major. En aquest cas, el divendres la festa ha permès celebrar els primers actes de la tarda, com una de les novetats d'enguany, la baixada d'andròmines, i l'exhibició de balls parlats on hi ha pres part el Ball de cercolets d'Igualada, el de Pastorets, el de Sant Miquel i els diables, Bitrac Dansa i l'Agrupació Folklòrica. Algunes d'aquestes comparses han hagut de suportar la pluja, no gaire intensa. Més tard, però, al moment de la mostra de balls de bastons, l'aigua queia amb més força i s'ha traslladat la mostra al vestíbul de l'Ateneu Igualadí. L'aigua ha hipotecat la resta d'actes programats per divendres, com la cercavila de bèsties en motiu dels 25 anys del grup Mal Llamp o el correfoc, que no s'han pogut celebrar. El tasta el rec de les barraques ha començat amb retard. Podeu veure aquí el recull de totes les imatges.

Totes les persones que durant la festa pengin fotografies a les xarxes socials poden fer servir l'etiqueta #fmigdAnoiaDiari D'aquesta manera, passada la festa, AnoiaDiari les recollirà i publicarà en una fotogaleria.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.