TORNAR
PUBLICITAT

L’Estampa del Sant, el Penó de la Ciutat, el Salero i la conferència institucional marquen l’inici de la Festa Major

Oriol Càlichs s’estrena com a Salero, Jaume Enrich signa la nova estampa i la Coral de Santa Maria portarà el Penó de la Ciutat

cultura
Divendres, 22 agost 2014. 04:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dijous, 21 d’agost, els actes institucionals que tradicionalment marquen l’inici formal de la Festa Major de la capital de l’Anoia.

Entrega del penó a la Coral de Santa Maria

Mn. Valentí Miserachs va pronunciar la conferència institucional

Oriol Càlichs pren el relleu de Narcís Selva com a Salero

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha lliurat el Penó de la Ciutat a la Coral de Santa Maria, que enguany celebra els seus 75 anys i que, per aquest motiu, en serà portadora en la Cercavila d’Anada a Ofici i la Processó de Sant Bartomeu de diumenge. Posteriorment s’ha donat a conèixer l’Estampa del Sant, en aquesta ocasió obra de Jaume Enrich i Gumà, dissenyador associat a l’estudi igualadí Sendra & Enrich i professor a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Ha estat també l’ocasió de nomenar el nou Salero, Oriol Càlichs, agafant el relleu de Narcís Selva després de tres anys.

A continuació, Mossèn Valentí Miserachs, mestre titular de la basílica de Santa Maria la Major del Vaticà, ha pronunciat la conferència institucional, sota el títol Variacions romanoanoienques. Finalment, i ja a la plaça de l’Ajuntament ha estat el torn de la imatgeria festiva, que ha fet la seva entrada després d’una cercavila des de la Casa de la Festa, al recinte de l’Antic Escorxador, amb les presentacions ja a càrrec del nou Salero. A la seva arribada, com també és tradició, l’alcalde d’Igualada ha fet el lliurament del ram a la geganta.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.