TORNAR
PUBLICITAT

Els millors moments de l'Operació Cigró

Recull d'imatges del quart dia de la Festa Major d'Igualada 2014

cultura
Divendres, 22 agost 2014. 04:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquí podeu veure un recull d'imatges del dijous de festa major. D'entre els actes més destacats ha tingut lloc l'acompanyament de la imatgeria festiva a la plaça, el lliurament del ram a la geganta o l'operació cigró.

Diàriament, a AnoiaDiari recollim les imatges dels actes més destacats de la Festa Major. Ahir es va donar definitivament el tret de sortida a la celebració amb la lectura del pregó de festa major. A la tarda també va tenir lloc l'acompanyament de la imatgeria festiva a la plaça, una cercavila on van participar els dracs, gegants de la ciutat, l'Àliga, el Tonet, la Conxita, els gegantons, els capgrossos i els Nanos. En arribar, va tenir lloc el lliurament del ram a la geganta. Els actes de la tarda van seguir amb la tabalada menuda, el xocofresc i el pregó de la festa major. Enguany ha consistit en una emissió en directe del programa "Igualada al món". Els actes que han tancat aquest dijous de festa han estat l'operació cigró i el concert de la cobla de Sant Jordi.

Totes les persones que durant la festa pengin fotografies a les xarxes socials poden fer servir l'etiqueta #fmigdAnoiaDiari D'aquesta manera, passada la festa, AnoiaDiari les recollirà i publicarà en una fotogaleria.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.