TORNAR

El PP demana retirar d'Igualada qualsevol distinció honorífica a Jordi Pujol

Joan Agramunt vol que es treguin les plaques inaguratives amb el nom de l'expresident i la seva signatura del Llibre d'Honor de la ciutat

politica
Dilluns, 11 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Partit Popular d'Igualada demanarà al proper ple ordinari, previst per al mes de setembre, que es retiri de la ciutat qualsevol reconeixement o distinció institucional a l'expresident Pujol, ja sigui en plaques inauguratives en equipaments o al mateix Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

El grup municipal popular ha anunciat que presentarà un prec o una moció al ple de setembre per tal de demanar a l'Ajuntament que reprobi els fets que l'expresident Pujol va confessar el 25 de juliol en al·lusió als comptes irregulars que ha mantingut durant més de 30 anys a l'estranger. Joan Agramunt, portaveu del PP Igualada, creu que el comportament de Pujol “dista molt de ser honorable”.

Per al PP d'Igualada és "absolutament indispensable" que es retiri de la ciutat "tota menció al Sr. Pujol, sigui en forma de plaques inauguratives en equipaments o al Llibre d'Honor de l'Ajuntament”.

"Demanem a l'Ajuntament que declari públicament que l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol ha perdut l´honorabilitat que tots els catalans entenem que té la màxima figura política de Catalunya, com a màxim responsable de l´Estat a Catalunya, raó per la qual li va permetre signar el Llibre d´Honor de la Ciutat en diverses ocasions", afegeix Agramunt.


10 Comentaris

V

VBG

12 d'agost 2014.12:46h

Respondre

Sra.Lola, Al any 2004 van sortir cartes a la Vanguardia denunsian la situasió, no va servir per res positiu, el grup que formavem ens vem desintegrá al veure que no servia per a res, i ens varem... Llegir més donar d´baxa d´la entitat que a pesar d´pagar cuotes tota la vida no ens va atendre lo que al seu dia es via contractar.desabutsagrupaciomutua.com

L

Lola

11 d'agost 2014.22:58h

Respondre

Això de l’”affair” amb en Jordi Pujol m’ha fet gràcia.

Bromes a part, sí realment és cert el què diu, SR. V.B.G, ho hauria de fer públic amb tots els ets i uts, no és molt étic... Llegir més acusar d’aquesta manera. Per mi d’això se’n diu calumniar. Penso jo.

Ah, i els advocats no son com diu, la inmensa majoria son bons professionals.

V

V.B.G

11 d'agost 2014.15:06h

Respondre

Antoni Vives, sapiga que junt amb altres perjudicats per un afer, es vam gastar bastans calarons amb abogats i cap volia ferse carrec d´la nostra defensa per por a las represalies del OASI CATALÁ.

V

Vicenteta

Balmes

11 d'agost 2014.13:46h

Respondre

Agramunt cuidat dels problemes de casa teva, que en tens prous i son mes greus.
Ara el cas es surtir a la foto, oi?
Calbo i Agramunt, uns pobres nois

A

Antoni Vives

Igualada

11 d'agost 2014.13:09h

Respondre

Sr VBG, potser la majoria dels anoiencs eren ignorants, i per això Vtè en diu còmplices. Ara bé, Vtè, amb la seva manera d’escriure, endevino que deu ser molt llest, i per tant dedueixo que ho... Llegir més sabia tot, i per tant ha encobert un pressumpte delicte durant molt de temps. Per tant, li recomano que descobreixi les seves inicials, i comencem els tràmits judicials contra Vtè per encobridor. Al Sr Pujol, no pateixi, que ja pagarà pel que hagi pogut fer.

P

Pep

Anoia

11 d'agost 2014.11:02h

Respondre

Com? Amb Tippex?! Sort que els del PP treballen per als problemes reals de la gent!!

A

Albert

11 d'agost 2014.10:40h

Respondre

hahahahaa... no sigueu ridículs... si fem el mateix amb tots els alts càrrecs espanyols que han fet això o pitjor haurem d’habilitar cementiris de plaques commemoratives... no foteu riure home...

J

Jepis

Igualada

11 d'agost 2014.09:39h

Respondre

Aquests del PP encara no ho han fet d’en Franco i ja volent esborrat tot el referent al President Pujol jutjant abans que la Justícia!

V

V.B.G.

Anoia

11 d'agost 2014.09:05h

Respondre

Pujol a enserronat duran molts i molts anys als 60% dels anoiecs, ja era hora que el afer explotes, i que la gent sápiga amb quin personal votaba.

Tots els que el votaveu sou una mica cómpliçes... Llegir més per no estar al dia d´les seves moltes irregularitats.

Desde fa anys se han publicat molts llibres que o explicaban tot, un d´ells es LAS MIL CARAS DE JORDI PUJOL escrit per Jaume Reichach fill d´ Vilanova del Cami, un periodista investigado que a pasat 24 anys esribin la veritats sobre aquest nefast individuu.

m

marc

11 d'agost 2014.08:59h

Respondre

Son bojos aquests del PP... L’indispensable no era sortir de la crisi? La recuperaciò econòmica?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.