TORNAR
PUBLICITAT

Les notícies més llegides, del 28 de juliol a l'1 d'agost

Els temes destacats de la darrera setmana de juliol a l'Anoia

Dissabte, 2 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El desplegament de la fibra òptica a Igualada de la mà de Telefònica, la petició per la retirada de les plaques franquistes de la ciutat o l'acomiadament de gairebé seixanta treballadors de Visteon han estat els temes candents d'aquesta setmana.

Dilluns: Telefónica inicia aquest estiu el desplegament de la fibra òptica a Igualada i preveu cobrir el 85% de la ciutat abans de Nadal

La companyia Telefónica ha comunicat a l’Ajuntament d’Igualada l’inici del desplegament gradual de la seva xarxa de fibra òptica a la ciutat durant el proper mes d’agost i preveu oferir servei d’Internet d’alta velocitat al 85% del municipi abans del proper Nadal. El 15% restant són petits punts que actualment es troben en fase d’estudi i no es descarta arribar-hi posteriorment en una segona fase. La fibra òptica permet navegar a una velocitat molt superior a l’ADSL i, per exemple, descarregar i pujar continguts a 100 Mb.

Dimarts: Les JERC Igualada insten l’Ajuntament a retirar les 24 plaques franquistes que hi ha a la ciutat

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) d’Igualada van presentar dimarts una petició a l’Ajuntament on demanen al govern que retiri les 24 plaques franquistes que encara hi ha als carrers i places de la ciutat.

Dimecres: La zona blanca de Cal Carner s'amplia per oferir 137 noves places d’aparcament gratuït

L’Ajuntament d’Igualada posa en funcionament aquest dimecres, 30 de juliol, la zona blanca d’aparcament gratuït més gran de la ciutat, que permetrà l’estacionament de 183 vehicles a només deu minuts del centre de la ciutat i a tocar del Mercat Municipal de La Masuca. Es tracta de l’antic solar de Cal Carner, en l’illa delimitada pels carrers Virtut, Cardenal Vives, Sant Carles i Delícies, amb una superfície total de 3.741 metres quadrats.

Dijous: Visteon acomiada 57 treballadors de la planta d'Igualada

Els treballadors de la planta de Visteon van aprovar en assemblea el passat divendres acollir-se a un expedient de regulació que suposarà l'acomiadament de 57 empleats, d'una plantilla de 138. També hi ha dues persones que han accedit a traslladar-se a les plantes de l'empresa a Vigo i Valladolid.

Divendres: Ingressa a presó un home detingut a Montbui, implicat en dos assalts violents a una masia d'Estaràs

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a Montbui un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola, per la seva presumpta relació amb dos assalts violents que van tenir lloc al febrer i a l'agost 2013 en una mateixa masia d'Estaràs (Segarra). Amb ell ja són 14 les persones arrestades per aquells fets, entre les quals hi ha l'exdona del propietari, que hauria contactat amb cercles delinqüencials de l'Anoia per tal de cometre els robatoris a la casa. El darrer detingut, que tenia pendents quatre ordres d'ingrés a presó, va ingressar dimarts al Centre Penitenciari d'Homes de Barcelona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.