TORNAR

Es presenta a Calaf un projecte per dinamitzar l’activitat esportiva dels petits municipis de l’Anoia

esports
Dissabte, 2 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Sala Felip de Calaf va acollir dimarts, 22 de juliol, al vespre la presentació del projecte de dinamització esportiva de petits municipis, que està impulsant l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona a diversos territoris de la província.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Calaf, Ma Antònia Trullàs, i conduït pel diputat d’esports, Josep Salom

L’objectiu del projecte és la dinamització de l’activitat esportiva dels municipis que en prenguin part, continuant l’èxit obtingut en altres territoris de la demarcació com l’Alt Berguedà, el Lluçanès i l’Alt Congost.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Calaf, Ma Antònia Trullàs, i conduït pel diputat d’esports, Josep Salom. Va comptar amb la participació del tinent d’alcalde calafí, Joan Caballol, el regidor d’esports del municipi, Manel Navarro, a més d’alcaldes i responsables de diversos municipis de la zona.

La convocatòria va aplegar alcaldes, regidors i tècnics, que van veure amb bons ulls la proposta que suposa comptar amb referents territorials que dinamitzin el conjunt dels projectes i programes que la Diputació posa a l’abast dels municipis.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.