TORNAR

Faèrica presenta el single "V1C7ÒR14", que ha comptat amb la col·laboració de Cesk Freixas

La nevera del temps, el tercer disc dels igualadins, apareix com un crit al retorn del rock

cultura
Dimecres, 30 juliol 2014. 16:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els igualadins Faèrica presenten aquest mes de juliol V1C7ÒR14. Es tracta d’un dels temes que formen part del tercer disc del grup, La nevera del temps, i neix "fent un paral·lelisme a l’important moment històric que vivim, amb la voluntat d’esdevenir un himne a l’optimisme de caminar en ferm endavant".

Es tracta d’una de les sorpreses d’aquest tercer projecte faèric, doncs ha comptat amb la gran col·laboració de Cesk Freixas. Pel cantautor, “és genial connectar expressions reivindicatives amb qüestions culturals, com és la música. V1C7ÒR14 transmet la idea de ser capaços de mirar enrere un passat pessimista –en relació als fets del 1714-, per aprendre i així poder construir un present més optimista”.

Es tracta d’un dels temes musicalment més d’estil balada del disc, però amb molta contundència i força en la seva lletra. Ha estat treballat entre l’Alt Penedès i l’Anoia, el passat mes de maig, als estudis d’en Magí Batalla, de la mateixa manera que la resta de temes d’aquest 3er disc.

La Nevera del Temps és el millor mitjà de transport per visitar l'univers musical de Faèrica. Com a bona ‘nevera’, plena fins dalt, conté temes refrescants, plats casolans, cervesa tradicional i també d’importació, begudes energètiques i tots els ingredients per gaudir d’allò més quan la set i les ganes de viure intensament la música ens envaeixen.

L’estil faèric fusiona el rock dur i melòdic amb el pop i la música simfònica, amb guspires de creativitat elèctrica i intimitat acústica; ritmes trepidants i violins transgressors que s’alternen amb pianos d’inspiració clàssica.

Faèrica amb la seva música reivindica l’espai del rock, fent que els seus temes tinguin una acollida més còmoda i fàcil a les orelles dels diferents públics. És aquest nou rock faèric el que el grup vol compartir, per tercera vegada, amb aquest nou disc.


1 Comentaris

S

Sandra

31 de juliol 2014.08:15h

Respondre

Quin gran tema!

http://youtu.be/8-ZotjwDqaU

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.