TORNAR
PUBLICITAT

Els veïns d'Orpí reben consells de seguretat al món rural de la mà dels Mossos d'Esquadra

La xerrada informativa va registar una alta participació

societat
Dimarts, 29 juliol 2014. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dissabte dia 26 de juliol a l'Esglèsia de Santa Càndia, el Grup Participatiu d'Orpí va organitzar una xerrada informativa sobre sobre consells de seguretat al món rural, a càrrec de l'Àrea Bàsica Policial de l'Anoia-Mossos d'Esquadra. Des de l'organització es valora molt positivament l'afluència d'assistents a l'acte i les intervencions que es van realitzar per tal de resoldre els dubtes referents a la seguretat a les masies.

Tanmateix es va aprofitar l'acte per a fer la presentació en públic de les feines que s'iniciaran per tal d’elaborar el Mapa de Patrimoni d'Orpí, a càrrec de Jordi Seró de l'empresa INSITU, i Pere Barbado tècnic de l'oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

El Grup Participatiu d'Orpí va sorgir com a resultat del procés participatiu que es va realitzar al municipi. Aquesta estructura té com a objectiu detectar diferents necessitats socials del municipi, proposar actuacions i derivar-les a l'Ajuntament.

Actualment consta de dues vies d'actuació. Una via és la destinada a les masies i la segona via, més àmplia, va destinada al desenvolupament municipal. Des del grup es vol fer una crida a tots aquells orpinencs i orpinenques a participar-hi. Només cal adreçar-se a l'Ajuntament d'Orpí, i donar les dades o per correu electrónic a grupparticipatiu@orpi.cat.

En acabar l´acte es va oferir un petit refrigeri als assistents.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.