TORNAR

10a Caminada Popular de l'Anoia

Passejada per Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt (10 maig)

esports
Dimarts, 28 abril 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ben aviat tindrà lloc una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia, que rondarà el proper diumenge dia 10 de maig pel terme municipal de Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt. Amb un recorregut circular de 17 quilòmetres que sortirà de la zona esportiva de Can Titó, passant per indrets com els Esgavellats, el coll de la Llentilla, el Pujol de la Guàrdia, o el Castell de Claramunt.

El grup de Lleure La Clau ha presentat la ruta aquest dilluns

Es preveu que la mitjana de temps per fer el recorregut és d’unes quatre hores aproximadament . Parlem d’una activitat no competitiva i apte per a tots els públics, que pretén acomplir el doble objectiu de fomentar les caminades populars a la nostra comarca i alhora donar a conèixer cada any recons diferents de la mateixa.

En anteriors edicions vam acollir més de 400 excursionistes de tota la comarca i molts indrets d’arreu de Catalunya, i enguany preveiem superar aquesta xifra, arribant entre els 450 i els 500 caminaires.

La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 i les 8:30h. del matí des de davant del poliesportiu de Can Titó. El recorregut restarà únicament marcat per a aquesta caminada, amb marques suficients per a que ningú és pugui perdre. Es tracta de marques que no malmeten el medi natural i que són retirades el mateix dia de la caminada.

Cada participant rebrà a la sortida un petit llibret amb detalls dels indrets pels que passa la caminada i del poble que enguany trepitgem. També rebrà un full de ruta que li serà segellat a cada un dels controls ubicats en el recorregut.

Així mateix en diferents indrets hi haurà ubicats diversos punts d’avituallament on proporcionarem aigua, fruita o menjar, i en un dels quals entregarem l’esmorzar.

Tots els caminaires rebran a l’arribada un obsequi commemoratiu de la caminada.

Inscripcions

Les inscripcions, tenen un preu de 7 euros si es realitzen abans del dia 8 de maig i de 9 euros si és fa el mateix dia 10. Poden realitzar-se anticipadament a l’oficina de l’entitat, en horari de dilluns a divendres de 7:15 a 8:15 del vespre, o bé el mateix dia abans del tancament de la sortida a les 8:30h. Així mateix pot realitzar-se l’ingrés bancari al compte corrent núm. 2100 0001 01 0200613362 de “La Caixa”i presentar el resguard l’estand de sortida, en aquest darrer cas cal fer arribar les dades de cada inscrit (nom, adreça, codi postal, població i telèfon) per e-mail a: gruplaclau@gruplaclau.org

Amb la inscripció, qui ho desitgi, pot adquirir una assegurança exclusiva per a aquesta activitat, al cost de 1,50 euros.

El mal temps, no serà obstacle per a la celebració de l’activitat, però si per causa de força major (climatologia altament adversa, com pluges torrencials…) s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, dia 17 de maig.

Per a més informació podeu contactar mitjançant el telèfon de l’entitat: 938050561, el mail:gruplaclau@gruplaclau.org o visitar el web del Grup de Lleure La Clau


1 Comentaris

A

Abel

La Llacuna

28 d'abril 2009.22:43h

Respondre

Moltes felicitats per aquesta desena edició!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.