TORNAR

Òscar Rodríguez no continuarà com a director artístic de La Mostra d'Igualada

"Durant aquests set anys he pogut col·laborar amb extraordinaris assessors i el millor dels equips possibles"

gent
Dilluns, 28 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de 7 anys com a director artístic, Òscar Rodríguez ha adreçat un escrit als amics i col·laboradors, on s’acomiada d’aquesta tasca, amb la ferma voluntat de dedicar-se ‘a tutti pleni’ a la gestió del Sant Andreu Teatre (SAT!) de Barcelona: "després d'haver-ho pensat i valorat molt durant aquests darrers dos mesos, he pres la decisió de no renovar el contracte de la direcció artística de La Mostra d'Igualada en la propera edició en cas de que així em fos demanat".

Òscar Rodríguez

Òscar Rodríguez ha enumerat les causes que l'han empès a prendre aquesta decisió: "en primer lloc, vull dedicar molt més de temps a la gestió del SAT!, en segon lloc, penso que set anys de direcció artística són suficients", convençut que serà bo renovar gustos, tendències i energies. Finalment, ha afegit "vull controlar una mica més la meva salut, que aquest any ha tingut algun contratemps i per la qual els metges m'han recomanat menys intensitat".

Òscar Rodriguez ha volgut agrair públicament la confiança que se li ha dipositat tant des de l'Ajuntament d'Igualada com des del Departament de Cultura, expressant que "ha fet que durant tot aquest temps hagi pogut treballar amb llibertat i independència". Assegurant que "durant aquests set anys he pogut col·laborar amb extraordinaris assessors i el millor dels equips possibles", que encapçalat per Òscar Balsells ha treballat amb una "extraordinària professionalitat, il·lusió, entrega i rigor".

En aquesta carta adreçada a amics i col·laboradors agraeix també a circuits, associacions, companyies, voluntaris, productors, distribuïdors i creadors en general "la seva col·laboració i generositat perquè sens dubte són els que fan possible que la fira hagi arribat als 25 i estigui carregada de futur".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.