TORNAR

L'Anòlia s'acomiada amb Joan Colomo, Els Pets i Macedònia

El Festival ha posat punt i final als concerts d'estiu que tornaran als escenaris per la Festa Major

societat
Dilluns, 28 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Joan Colomo i els Pets van pujar dissabte a l'escenari de l'Anòlia en el que va ser l'últim concert de nit d'un festival que es va tancar ahir a la tarda amb l'Anòlia Xics, que va aplegar centenars d'adolescents que van cantar i ballar les cançons de les Macedònia.

Quan els Jardins de la Sala encara s'estaven omplint de públic, el jove cantant de Sant Celoni va aconseguir captar l'atenció tant del públic que ja el coneixia com del que el veia per primer cop en directe, amb una actitud un tant peculiar, va cantar cançons del seu últim disc "La fília i la fòbia". En aquest darrer treball, Joan Colomo ha incorporat una combinació de guitarra slide, sintetitzadors, distorsió tallant i bases electròniques. Al final de concert, en una picada d'ullet als de Constantí, Joan Colomo va imitar algunes de les seves cançons de referència, aconseguint que finalment, Lluís Gavaldà pujés a l'escenari en una escena còmica i de complicitat entre els dos cantants.

Els Pets fa gairebé trenta anys que corren pels escenaris i segueixen sent una de les bandes més sol·licitades de l'estiu. La nit de dissabte van oferir un concert en el qual van combinar peces antigues i dels últims discos, en un ambient molt familiar que va omplir de records la ment d'aquells que ja fa anys que els segueixen.

El Festival ha tancat les portes aquest diumenge amb una novetat respecte les edicions anteriors, l'Anòlia Xics, un concert a càrrec de les Macedònia dirigit a les famílies i als més petits. Els jardins de La Sala s'han omplert amb un públic adolescent i dels seus acompanyants, que han seguit amb entusiasme les cançons d'aquest grup que compta, entre les seves veus, amb la de la igualadina Maria Farrés.



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.