TORNAR

Un incendi a Sant Pere Desvim crema una hectàrea de terreny agrícola, a tocar de la carretera C-1412a

El foc ha afectat una hectàrea de vegetació als marges entre camps llaurats i se'n desconeixen les causes

Dijous, 24 juliol 2014. 14:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dos incendis han afectat l'Alta Anoia aquest migdia. El primer s'ha produït en una masia de Calonge de Segarra, i ja està totalment extingit. El segon foc ha afectat una hectàrea de terreny agrícola al nucli de Sant Pere Desvim, a Veciana. En aquests moments ja està controlat.

Foto: ADF Anoia

Fotografia cedida per @pacpacz

Foto: ADF Anoia

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc de Veciana s'ha produït al nucli de Sant Pere Desvim, a tocar de la carretera c-1412a. Els agents han rebut l'avís a les 13:21h. El foc ha afectat una hectàrea de terreny agrícola, concretament marges entre camps llaurats. El foc està extingit, i en aquest moment s'està remullant la zona. L'alcalde de Veciana, Jordi Servitje, ha explicat que han estat els veïns que han alertat d'una columna de fum i afegeix que s'investigaran els factors que han pogut causar el foc.

D'altra banda, a les 12:49h hi ha hagut un altre avís d'incendi a Calonge de Segarra, concretament al Mas Casanova. Segons han informat els agents, el foc ha afectat el mas i també ha cremat massa forestal, concretament 150 metres quadrats de matolls. Aquest incendi ja està totalment extingit. Hi han treballat 10 dotacions, de les quals 7 terrestres i 3 aèries. En aquest moment hi queden 4 dotacions terrestres que estan remullant la zona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.