TORNAR

L’Òdena Club de Bàsquet rep el reconeixement de l’Ajuntament d’Òdena

Divendres hi haurà una jornada de portes obertes a l'Escola de Bàsquet, que ofereix el primer trimestre gratuït

esports
Dijous, 24 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dilluns dia 21 l’Òdena Club de Bàsquet va ser rebut a l’Ajuntament d’Òdena en reconeixement a la temporada que han fet dos dels seus equips. Per una banda l’equip sots 25 femení va rebre una placa per la gran temporada realitzada passant la primera volta invictes, amb només 4 derrotes en el total de la temporada i arribant per tercer any consecutiu a les semifinals, aquest any disputades al Pavelló Mestre Vilavell. D’altra banda, l’equip sènior masculí de l’OCB finalment ha aconseguit plaça a tercera categoria catalana, motiu pel qual també va rebre el reconeixement de les autoritats.

L’acte va estar conduit pel regidor d’esports Sergi Lozano, juntament amb l’alcalde d’Òdena Pep Solé i la resta de membres de l’equip del govern. Entre les paraules dels oradors hi va destacar la empenta a fomentar encara més l’esport al municipi i de portar el nom d’Òdena arreu del territori català. Els encarregats de rebre les plaques commemoratives van ser la capitana de l’equip femení Sara Raja i l’entrenador del masculí Joan Soler.

La propera temporada els dos equips, els màxims representants en categoria masculina i femenina del club, jugaran a la categoria de tercera catalana, un repte més a afrontar i superar pels jugadors i jugadores, així com per tot el club. La nova temporada arrencarà el proper dia 27 d’agost amb els primers entrenaments i s’espera repetir una temporada tan bona com la ja finalitzada.

Divendres jornada de portes obertes de l’Escola de Bàsquet de l’Òdena CB, que serà gratuïta durant un trimestre

Aquest divendres en motiu de la setmana de l’esport al municipi d’Òdena, el club del poble ha decidit fer una jornada de portes obertes per aquells nens i nenes que vulguin passar una bona estona jugant a bàsquet. La jornada començarà a les 18 hores i es comptarà amb la presencia d’entrenadors del club que guiaran als nens i nenes en els seus primers passos en el món del bàsquet. L’esdeveniment està obert a tothom qui vulgui i després de realitzar les activitats programades tots els assistents podran gaudir d’un berenar.

La novetat d’enguany és que tots els nens i nenes que s’apuntin a l’Escola de Bàsquet tindran tres mesos gratuïts, amb l’assegurança inclosa i una samarreta de l’Òdena Club de Bàsquet.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.