TORNAR
PUBLICITAT

Els Moixiganguers tanquen el seu millor primer tram de temporada a Berga i Carme

La colla igualadina va executar dues notables actuacions amb solvents castells de 7 i mig

societat
Dimecres, 23 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest passat cap de setmana, els Moixiganguers d'Igualada van tancar el seu millor primer tram de temporada amb dues actuacions a Berga i Carme. Malgrat les habituals baixes a totes les posicions que es produeixen en aquestes dates prèvies a les vacances, la Colla igualadina va executar dues notables actuacions amb solvents castells de 7 i mig.

Dissabte a la tarda, els morats van actuar a la plaça Sant Pere de Berga amb motiu del segon aniversari de la Colla local, els Castellers de Berga. També van actuar en la Diada, els Castellers de Sabadell. Els Moixiganguers van descarregar el 5de7, el 4de7 amb agulla i el 4de7. A part de la bona actuació dels igualadins, de la Diada de dissabte cal fixar-se amb la gran actuació de la Colla local amb el seu primer 5de7 i el seu segon 7de7, i també amb l'actuació dels Saballuts amb dos segurs castells de 8, el 3 i el 4de8.

Diumenge al migdia, els Moixiganguers van tornar a la Festa Major de Carme on van repetir l'actuació realitzada el dia anterior. També van actuar a la localitat anoienca els Salats de Súria, que van descarregar castells de 6.

Amb aquestes dues actuacions, els Moixiganguers tanquen la seva millor primera part de temporada amb un gran balanç a les seves espatlles. En destaca sobretot el seu primer castell folrat carregat, la torre o 2de8 amb folre. Cal també tenir en compte altres grans construccions assolides com tres 4de8, cinc torres de 7, un 9de7, tres 7de7, onze 5de7 i nou 4de7 amb agulla.

Aquest reeixit primer tram de 2014 ha donat molta moral als Moixiganguers que iniciaran la segona part de temporada el dia 9 d'Agost a Leitza (País Basc) amb la mirada posada a les grans actuacions que els hi esperen abans de tancar l'any, com la de Festa Major d'Igualada amb dues grans colles com són la Joves de Valls i Minyons de Terrassa el dia 24 d'Agost, la segona participació en el Concurs de Tarragona el dia 4 d'Octubre i la Diada de la Colla el dia 2 de Novembre.

Els castells vistos durant el cap de setmana són:

Berga: Castellers de Berga 4d7a, 5d7, 7d7 2p5, Castellers de Sabadell 3d8, 4d8, 4d7a, 2p5, Moixiganguers 5d7, 4d7a, 4d7, p5

Carme: Salats de Súria 3d6, 2d6, id4d6a, 4d6a i p5, Moixiganguers 5d7, 4d7, 4d7a i 3p4


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.