TORNAR

El polígon de can Parera per fi amb llum

Després de 2 anys acabat ja hi ha corrent

societat
Dimarts, 28 abril 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Gairebé dos anys després que s'acabés de construir el polígon industrial de Can Parera, a Castellolí, finalment compta amb electricitat. Ara caldrà esperar que l'Incasol posi les parcel·les a la venda, però primer hi ha prevista una campanya d'informació. l'alcalde de Castellolí, Jesús Brugués, lamenta que s'hagi tardat tan, però afirma que 'més val tard que mai'.

Les parcel·les inicialment previstes al polígon 'Can Parera'

Les obres del polígon de Can Parera van finalitzar el mes de juliol del 2007, però aquesta setmana FECSA Endesa ha comunicat que ha posat en servei la infraestructura elèctrica necessària per dotar de subministrament el polígon industrial Can Parera, amb una potència total requerida de 4.605 kW.

Segons ha explicat l'alcalde del municipi, 'en el seu temps hi havia moltes empreses interessades en posar-se al polígon, ara la venda de parcel·les serà molt més complicada perquè l'interès de totes aquelles empreses ja no hi és'.

Des de FECSA-Endesa expliquen que per poder alimentar la nova àrea, ha calgut estendre 1,8 quilòmetres de cable subterrani a 25 kV, 2 quilòmetres de línia soterrada de baixa tensió i 1 quilòmetre de cable aeri de mitja tensió, amb un total de 3 centres de transformació.

Amb aquests treballs, afirmen, es redueix considerablement l’impacte visual de la xarxa elèctrica al terme municipal de Castellolí i es dota la infraestructura de major solidesa, a la vegada que s’afavoreix la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients de la Companyia d’aquesta població.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.