TORNAR
PUBLICITAT

Festa final de curs del Taller de Criança de Dones amb Empenta

L’èxit de les convocatòries fa renovar una activitat trimestral que l’entitat organitza des de 2010 i que ja té obertes les preinscripcions pel taller de la pròxima tardor

Dimarts, 22 juliol 2014. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dimarts 22 de juliol, l’entitat Dones amb Empenta (DAE) va celebrar el final de curs dels Tallers de Criança amb una trobada festiva amb els nadons i les famílies. Per l’ocasió, es va organitzar un esmorzar, on pares, mares, nens i nenes es van retrobar i van compartir un matí d’activitats a la Casa del Parc del Parc del Xipreret. L’objectiu de la trobada es trobar-se, acomiadar el nou curs i informar a les famílies dels tallers que l’entitat organitza pel pròxim curs.

Els tallers “Compartim la Criança” van dirigits a pares i mares que s’estrenen en la maternitat/ paternitat o bé que sumen un nou fill/a i que volen compartir aquesta experiència amb altres famílies que es troben en la mateixa situació. El taller “Compartim la criança” es realitza a la Casa del Parc del Xipreret i els pares i/o mares acudeixen amb els seus nadons per realitzar l’activitat conjuntament. Durant la primera part, els participants comparteixen jocs amb els seus nadons mentre descansen i conversen amb els altres pares/mares sobre una gran catifa, després es reuneixen al sofà tot prenent una infusió.

Les sessions tracten temes com les emocions, l’alimentació, la son, la parella, els jocs, la coeducació i els diferents recursos per aquesta etapa. Els tallers estan conduïts per dues professionals: una psicòloga i una educadora, i puntualment també es compta amb la col·laboració de professionals de serveis externs relacionats amb l’àmbit de la petita infància.

L’objectiu de l’activitat és parlar sobre els aspectes quotidians i mes específics de la maternitat/paternitat acabada d’estrenar en la majoria dels/ les participants; compartir experiències, emocions, inquietuds i resoldre dubtes entorn la criança i el desenvolupament dels infants, així com les vivències noves dels adults. Tot això amb un temps per a gaudir amb l’infant, i un temps exclusiu per a les mares/pares, en el que es conversa tranquil·lament i amb una tassa d’infusió a les mans.

Dones Amb Empenta organitza aquests tallers des d’octubre de 2010 amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el suport de la Conselleria de Benestar i Família. L’èxit de cada convocatòria fa que l’entitat repeteixi l’activitat cada trimestre.

Les persones interessades en participar en la propera edició del taller que es farà a partir de l’octubre poden fer la preinscripció trucant al 93 8045482 o a través del mail donesambempenta@dae.cat Les places són limitades, el taller s’imparteix els dimarts de 10:00 a 11:30 i el cost de l’activitat és de 10€.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.