TORNAR

L’Ajuntament d’Òdena promocionarà l’ocupació de locals buits per millorar el comerç local

L’objectiu és potenciar la recuperació del teixit comercial i fomentar l’autoocupació dels odenencs en atur

economia
Dimecres, 23 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La regidoria de promoció econòmica d'Òdena portarà a terme un nou projecte de dinamització comercial amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona encaminat a la promoció d’ocupació de l’oferta de lloguer o venda dels locals buits o en desús ubicats a la Carretera de Manresa i del Passeig de Sant Miquel.

La nova urbanització del la Carretera de Manresa i del Passeig de Sant Miquel del nucli d’Òdena ha portat l’Ajuntament d’Òdena a posar en marxa una campanya per dinamitzar el comerç local i afavorir la implantació de noves activitat econòmiques, afavorint a la vegada l’autoocupació dels odenencs en atur.

Properament el municipi odenenc té previst iniciar les obres d’urbanització de la nova avinguda comercial en el tram principal de la població –Passeig de Sant Miquel i Avinguda de Manresa -. Donada la transcendència de l’actuació, i buscant des de el consistori la màxima transversalitat del projecte, la regidoria de promoció econòmica portarà a terme un nou projecte de dinamització comercial amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Aquest projecte anirà encaminat a la promoció d’ocupació de l’oferta de lloguer o venda dels locals buits o en desús d’aquesta zona comercial. Aquesta setmana el regidor de promoció econòmica i alcalde d’Òdena, Pep Solé, ha explicat el projecte a els veïns identificats en aquesta zona com a propietaris de locals buits o en desús, i així poder copsar les seves opinions respecte l’acceptació del mateix i començar a realitzar les actuacions de millora de la imatge i atractiu comercial dels locals per a que siguin llogats o venuts a nous emprenedors.

Així doncs, en els propers mesos es portaran a terme les accions de promoció i difusió de la campanya comercial dels locals buits o en desús amb l’objectiu de potenciar la recuperació del teixit comercial i fomentar l’autoocupació dels odenencs en atur que ho contemplin com una oportunitat.

Els emprenedors podran utilitzar també el serveis d’assessorament a emprenedors del Centre de Serveis a les Empreses de Vilanova del Camí ja que fa uns mesos els dos consistoris van signar una acord per compartir gratuïtament el Centre.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.