TORNAR

L'Igualada Femení Hoquei Club Patins vestirà samarretes de la marca igualadina Tuga

L'empresa Nolor renova el conveni amb l'equip i el proveirà d'estics una temporada més

esports
Dimarts, 22 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Igualada Femení Hoquei Club Patins va presentar dijous la seva nova equipació per a la propera temporada. Les jugadores vestiran les samarretes de l'empresa igualadina Tuga Active Wear, que les ha dissenyat amb un material molt utilitzat pels esportistes, el dry-tech, que absorbeix ràpidament la suor, segons va explicar el director comercial de l'empresa, Fede Insenser.

La primera equipació és predominantment blava, amb una creu vermella al davant, i la part de l'espatlla dreta és groga. La segona equipació és igual però hi predomina el gris. En ambdues samarretes hi ha el nom del club amb lletres grans difuminades.

La presentació de les samarretes també va servir per anunciar la renovació del conveni que uneix l'IFHCP amb l'empresa Nolor, que proveirà d'estics l'equip una temporada més. El representant de l'empresa Manel Morales va fer efectiu aquest acord.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.