TORNAR

L'Ajuntament de Montbui afirma que l'atracció infantil de la qual va caure un nen tenia la documentació en regla

Els Mossos continuen investigant les causes per les quals un menor es va despenjar de La Granota

societat
Dijous, 24 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El nen que va caure d'una atracció infantil a Santa Margarida de Montbui aquest dilluns va rebre l'alta dimarts, segons han informat fonts de l'Ajuntament. Els Mossos d'Esquadra continuen investigant les causes de l'accident.

L'atracció on s'ha produït l'incident, precintada pels Mossos d'Esquadra.

L'incident va produir-se dilluns al vespre en una atracció coneguda com "La Granota", que formava part de la fira instal·lada amb motiu de la Festa Major. Dues ambulàncies van atendre ràpidament el nen, que patia diferents contusions i politraumatismes produïts per l’impacte. El nen va ser ingressat en observació a l’Hospital d’Igualada on l’endemà dimarts va ser donat d’alta.

Segons van explicar diversos testimonis, el nen havia pujat amb dos companys de la seva edat a l'atracció, mentre la seva mare l'esperava a baix. Per causes que s'estan investigant, va quedar despenjat de la cabina, i s'aguantava amb les mans mentre els seus amics intentaven remuntar-lo. Finalment va caure, d'una alçada considerable. Les persones que van presenciar els fets consideraven que els responsables de l'atracció havien trigat molta estona a aturar-la.

L'Ajuntament de Montbui assegura que l'atracció tenia tota la documentació en regla. Els Mossos d'Esquadra han obert diligències i han iniciat la fase d'investigació per a esclarir els fets. La policia judicial es va traslladar fins al lloc de l'incident, on van interrogat diferents testimonis, entre els quals els dos companys del nen ferit. També van identificar el responsable de l'atracció, que va quedar precintada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.