Laura Orgué, imparable

La corredora igualadina guanya la Skyrace després de vèncer divendres en el quilòmetre vertical a les Dolomites

Dimarts, 22 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Exhibició de Laura orgué a la segona prova de la Copa del Món de Curses per Muntanya celebrada aquest cap de setmana a Itàlia. La igualadina va aconseguir ahir diumenge el segon triomf del cap de setmana a les Dolomites, imposant-se amb claredat l'Skyrace poques hores després de guanyar també a la prova del quilòmetre vertical divendres.

Tweet de Kilian Jornet felicitant a la corredora igualadina per la seva victòria

Una espectacular imatge de la cursa a les Dolomites (Foto: Dolomiteskyrace)

Laura Orgué a l'arribada de l'Skyrace (Foto: Dolomiteskyrace)

La corredora igualadina en un instant d'aquesta dura cursa (Foto: Dolomiteskyrace)

Laura Orgé i Kilian Jornet, vencedors a les Dolomites (Foto: FEEC)

La igualadina, que debutava en aquesta prova, es va imposar per davant de la gran favorita, la sueca Emelie Forberg, i de la basca Maire Maiora. Orgué va finalitzar aquesta dura prova amb un temps de 2 hores 26 minuts i 17 segons, precisament els 17 segons que li han impedit batre el rècord de la prova. L'exhibició catalana es va completar amb la victoria, en categora masculina de Kilian Jornet, que es va imposar clarament en els 22 quilòmetres, malgrat no va poder fer podi a la prova del quilòmetre vertical de divendres.

En aquest enllaç podeu veure un vídeo d'aquesta espectacular prova.