TORNAR

L'Handbol Sorra tanca una setmana intensa i amb una bona valoració de totes les novetats

El primer Torneig d'Obertura Internacional va comptar amb quatre equips de Suècia

esports
Dimecres, 9 juliol 2014. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Més d'un centenar d'equips han participat en la 16a edició de l'Handbol Sorra Ciutat d'Igualada, organitzat pel Club Handbol Igualada. Una setmana plena d'activitats, tant esportives com lúdiques en què, la bona organització, el bon ambient i l'esportivitat entre els equips han estat els protagonistes.

Equips de totes les categories demostren la bona salut de l'handbol a Igualada

Més de cent participants van pendre part a l'Handbol Sorra

Exhibició a Cal Font (Foto: Joan A. Solanellas)

"Hem deixat el llistó molt amunt i una gran empremta d'handbol". Així valoren els organitzadors la 16a edició de l'Handbol Sorra Ciutat d'Igualada, que s'ha celebrat del 30 de juny al 6 de juliol a la capital de l'Anoia. Des del Club Handbol Igualada s'ha valorat com "un nou gran èxit el desenvolupament del torneig a tots els nivells, esportivament, amb més de 100 equips participants, en l'esportivitat de tots els jugadors i jugadores i pel que fa als actes paral·lels realitzats al llarg de tot el torneig."

La competició engegava el 30 de juny amb la categoria Familiar i Monitors d’escoles, una manera d’escalfar motors de forma divertida que, any rere any, va augmentant en participants. La principal novetat d'enguany arribava dimecres, al bell mig de la plaça Cal Font, on tenia lloc el primer Torneig d’Obertura Internacional. S on es va convidar a quatre equips de Suècia que van oferir un bon espectacle. També hi van participar equips del club de totes les edats. Divendres a la tarda i al llarg de tot dissabte va ser el torn del Torneig Obert, des dels més menuts fins als equips sèniors van disputar partits fins al vespre de dissabte, que acabava amb el sopar de família i de final de temporada del Club. Divendres a la nit, Ariadna Bonet i Cels Burgés, Jazz, Faèrica i Hugkakke van acompanyar als esportistes al Valldaura. Dissabte al matí va ser el torn de la categoria Special, en què els quatre equips participants van demostrar el gran nivell assolit durant la temporada. Diumenge al matí el Torneig es rendia als equips federats en totes les categories i s’allargava fins ben passada la tarda. Després de gaudir de tots els partits , a les 8 es celebraven les finals amb un gran nivell. En categories absolutes s’emportava el primer lloc en masculí la Selecció UB, en Femení “ Chirlas” i en mixt l’equip “ a llorar al parque3.0”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.