TORNAR

Obertes les inscripcions per les 24 hores de futbol sala de Vilanova del Camí

La 15a edició del torneig serà el 25 i 26 de juliol a Can Titó

esports
Dilluns, 7 juliol 2014. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les inscripcions per la 15a edició del torneig de 24 hores de futbol sala a Can Titó, que tindrà lloc el proper 25 i 26 de juliol, ja estan obertes. Els participants es poden inscriure fins el proper dilluns 21 de juliol a través d'una sol·licitud electrònica o en paper.

Cartell de la 15a edició del torneig de futbol sala

El torneig estarà format per una fase de 4 grups amb 4 equips a cada grup dels quals passaran els 2 primers classificats de cada grup, i a continuació hi haurà una fase d’eliminatòries directes (quarts de final, semifinals, tercer i quart lloc i final).

El número màxim d’equips serà de 16 i cada equip estarà format per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 12.

L'equip guanyador s’emportarà un premi en metàl·lic de 300€ i una copa, el segon classificat s'endurà un premi en metàl·lic de 150€ i una copa, el tercer i quart classificat s’emportaran un pernil i una copa.

Com inscriure's

Els participants poden recollir el full d'inscripció a les oficines del Servei d’Esports de Vilanova del Camí (Plaça dels Horts, 1) o poden sol·licitar el full a través de correu electrònic a cantitovilanova@gmail.com.

La inscripció és de 125€ per equip i es podrà fer el pagament a través del número de compte: ES73-0081-1649-98-0001006704 del Banc Sabadell, fins el dilluns 21 de juliol.

L’organització del campionat no es fa responsable dels danys que puguin patir els jugadors durant la disputa de les 24 hores, ni tampoc es fa responsable de les possibles pèrdues d’objectes.



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.